Paul Stanley, solistul trupei KISS, anunţă un nou proiect muzical şi disco

Data publicării:
Trupa Kiss, sursa pixabay/ autor Carabo Spain
Descriere foto: Trupa Kiss, sursa pixabay/ autor Carabo Spain

Paul Stanley, membru fondator şi solist al trupei Kiss, a anunţat miercuri lansarea pe 5 martie a albumului "Now And Then", rod al unui nou proiect muzical pentru care a format grupul numit Soul Station.

Este vorba de 15 muzicieni, a informat compania sa discografică, printre care se numără Rafael 'Hoffa' Moreira (chitară), Sean Hurley (bas), Alex Alessandroni (clape), Ely Rise (clape), Eric Singer (baterie) şi Ray Yslas (percuţie).

După ce a susţinut câteva recitaluri în mici cluburi din SUA şi Japonia, trupa a dorit să aducă un tribut unor artişti şi piese din catalogul clasic de muzică soul şi r&b.

"M-am gândit că nici trupa, nici muzica ce ne place nu ar trebui să depindă de trecut, de aceea am început să compun cu gândul de a aduce câteva cântece din trecut în prezent", a spus Paul Stanley despre geneza noului proiect muzical intitulat "Now And Then".

Este deja disponibil pe platforme un extras din acest proiect discografic, cântecul "O-O-H Child".

Paul Stanley (New York, 1952) este una din legendele rockului internaţional cu peste 50 de ani de carieră, ce include înfiinţarea trupei Kiss în 1973 alături de Gene Simmons. Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume.

Până la declanşarea pandemiei de COVID-19, trupa cunoscută pentru hituri precum "I Was Made For Lovin' You" se concentra asupra a ceea ce trebuia să fie ultimul său turneu, rămas în suspensie în contextul restricţiilor sanitare, şi care ar trebui lansat vara aceasta, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel