Paul Ipate nu mai încape în costumul de scenă. Actorul s-a îngrășat 10 kilograme în pandemie: „Asta se întâmplă cu actorii când nu joacă de un an și ceva”

Data publicării:
Paul Ipate, sursa foto Facebook
Descriere foto: Paul Ipate, sursa foto Facebook

Paul Ipate se plânge că s-a îngrășat 10 kilograme în timpul pandemiei, iar acum nu îl mai încap hainele de scenă. 

Paul Ipate este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Este căsătorit din anul 2014 cu Jojo și au o familie minunată. Recent, cei doi s-au întors din Egipt, acolo unde au petrecut o vacanță pe cinste alături de fetița și băiețelul lor. 


Paul Ipate se pregătește să se întoarcă pe scenă, dar a constatat că nu îi mai vine costumul. Actorul dă vina pe restricțiile impuse de autorități pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19, care i-au ținut pe actori acasă. Carismaticul artist s-a îngrășat zece kilograme și spune că este nevoit să își cumpere haine noi. 


„Pe această cale vă comunic că pentru spectacolul de duminică de la Medgidia, “Coaste din viața lui Adam”, NU mai încap în costum. Asta se întâmplă cu actorii când nu joacă de un an și ceva. Se umflă. Eu m-am umflat cu vreo 10 kg de „talent”. 


Practic nasturele de la pantaloni e la o distanță de vreo 3 centimetri de gaică, iar cămașa face niște cute rotunde peste tot și nu mă mai lasă să fac mișcarea de torsiune. Mișcarea aia simplă când vrei să te întorci puțin. Hai pa! Mă duc să-mi cumpăr haine”, a scris Paul Ipate pe Facebook. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel