Paul Ipate face echipă cu Octavian Strunilă. Actorul va face filmul fimului „Complet Necunoscuți”

Paul Ipate, într-un rol pe care nu l-a mai avut niciodată! Se alătură echipei lungmetrajului „Complet Necunoscuți”, regizat și adaptat de prietenul său, Octavian Strunilă, în calitate de „povestitor” al filmului filmului. 

Concret, Paul prezintă tot ce se întâmplă la filmările pentru „Complet Necunoscuți”, încercând să redea cât mai real atmosfera de pe platou, trăirile actorilor și întreaga muncă depusă de echipa de filmare pentru realizarea acestui lungmetraj. 

„Vreau să fie mai mult decât un making of, o documentare a ceea ce se întâmplă dincolo de film, din prima și până-n ultima zi de filmare”

 

„M-a bucurat mult propunerea lui Strunilă, e o provocare pentru că n-am mai făcut asta niciodată, descopăr lucrurile din mers. Sunt mândru de el, s-a înhămat la un proces dificil în vremuri complicate, îi admir consecvența și perseverența. Și-a ales o echipă de actori extraordinară, îi cunosc pe toți, îmi sunt colegi și prieteni, am jucat cu ei, au o chimie extraordinară și asta-i foarte important. 
Vreau ca ce fac eu să fie mai mult decât un making of, o documentare a ceea ce se întâmplă dincolo de film; să le ofer oportunitatea oamenilor de a vedea tot procesul realizării unui film – munca actorilor, a echipei de producție, cum se ajunge la construcția rolului, totul...de la prima și până la ultima zi de filmare. Ca o glumă, sper doar să nu iasă filmul meu mai bun decât al lui Strunilă”, a declarat Paul Ipate. 

Deși mi-am dorit, nu am reușit să-i ofer lui Paul un rol în distribuția lungmetrajului „Complet Necunoscuți”, pentru că e prea tânăr pentru partitura acestui film. Am găsit însă împreună o variantă ca el să fie parte din proiect și mă bucur că-l văd entuziasmat și încântat de rolul lui - e alături de mine în calitate de host și povestitor în making of atât la filmări, cât și după, în perioada de prezentare a lungmetrajului prin țară”, a precizat Octavian Strunilă. 

Filmul filmului, cu Paul Ipate în rol de povestitor, va fi realizat în regia lui Alex Baltă

Amintim că filmările pentru „Complet Necunoscuți”, varianta românească a producției-record „Perfetti Sconosciuti”, sunt în plină desfășurare. Lungmetrajul e realizat de către Ștefan Hillerin, producător din partea Black Maria Film, Octavian Strunilă, producător din partea Ecart Studio, și Retina Film. Scenografia o semnează Maria Duda, iar DOP (Director of Photography) este Zoran Simulov. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 22 feb 2021, 15:06 | Categorie: Cinematografie
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience