Patru zodii riscă să fie concediate. Greșeala care le lasă fără serviciu

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Aceste patru zodii sunt greu de controlat la serviciu și riscă oricând să fie concediate.

În timp ce, în retrospectivă, o concediere poate fi un punct de cotitură, pe moment, este de obicei un motiv de panică, în cel mai bun caz, și de furie extremă, în care se flutură degetul mijlociu, se distrug proprietăți și se fură capsatoare.

Termenul "a fi concediat" are și o origine interesantă - o explicație populară susține că, în civilizațiile timpurii, dacă un membru al societății nu contribuia la binele colectiv sau lucra împotriva acestuia, vecinii îi dădeau foc la casă, un semnal nu foarte subtil de a se simți să plece.

Deși nimeni nu e de neînlocuit și oricine ar putea fi concediat, la un moment dat, aceste semne zodiacale sunt mai predispuse să fie date afară, din cauza personalității lor, potrivit New York Post.


Berbec 

Este fizic imposibil ca un Berbec să își muște limba și, de fapt, este infinit mai probabil să muște la propriu pe cineva care îl supără. Controlul slab al impulsurilor, împreună cu opiniile îndrăznețe și nevoia de a fi primul, de a avea dreptate sau cel puțin de a fi primul care scoate sânge sau livrează un croșeu de dreapta, fac din Berbec unul dintre cele mai vizate zodii pentru concediere.

Fecioară

Fecioarelor le place ca lucrurile să fie dificile și adoră în mod discret să fie subestimate, acest lucru le dă un sens al scopului și capacitatea de a arde răutatea drept combustibil pentru următorul lor succes. Ceea ce nu pot și nu vor suporta este să fie neapreciați. Dispuși să meargă până la capăt, uneori se autosabotează atunci când nu sunt provocați sau când se simt că se profită de ei. Acesta este un semn care va crea conflicte ca mijloc de evadare. Acest lucru îi face susceptibili de a fi concediați, dar de obicei sunt arhitecții propriei lor destrămări.


Vărsător

În general, geniul nu se potrivește cu subjugarea. Niciodată mulțumiți să îndoaie genunchiul sau să accepte urecherea, Vărsătorii sunt născuți pentru a fi șefi sau creierele din spatele unei operațiuni. Sau cel puțin asta își spun ei înșiși în timp ce își eliberează cabinetele, împachetându-și plantele de birou carnivore, colecția de pixuri cu cerneală invizibilă și complexele de superioritate imposibil de gestionat.

Pești 

Averse la conflicte și cu emoții greu de gestionat, un Pești nemulțumit de carieră va crea un scenariu în care va trebui să fie concediat. Acest lucru se aplică și în cazul relațiilor în care se simt mai confortabil să fie cel care este părăsit decât cel care dă papucii. Toate acestea sunt făcute în încercarea de a nu fi niciodată, niciodată, băiatul rău și, la rândul lor, de a nu fi niciodată, niciodată, direct. Peștii sunt, de asemenea, semnul care are cele mai multe șanse să fie prins într-o idilă la birou și să fie concediat pentru că a încălcat politica companiei cu privire la relațiile între colegi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 05 oct 2022, 22:54 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience