PATRU zodii afectate de Luna Plină în Fecioară de pe 24 februarie. Ce le-au pregătit astrele?

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Luna Plină de pe 24 februarie vine cu surprize pentru unii nativi. Iată mesajele astrelor pentru aceștia!

În timpul Lunii Pline însoțite de o conjuncției Soare-Saturn, se evidențiază importanța unei analize profunde a realității și a perspectivelor noastre.

Aceste evenimente ne îndeamnă să reflectăm asupra echilibrului între visare și responsabilitate, între idealism și pragmatism.

În timp ce Luna Plină în Fecioară ne conduce către finalizări și adaptări necesare, conjuncția Soare-Saturn subliniază nevoia de maturitate și responsabilitatea în fața schimbărilor și a reușitelor.

Când ne referim la arhetipul Fecioarei, subliniem concepte precum austeritatea, ordinea, eficiența și optimizarea. În contrast, arhetipul Peștilor aduce în discuție idei de dizolvare, haos și confuzie. În situația în care aceste două semne sunt în opoziție, vor fi nevoite să negocieze.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru tine, devine extrem de clar modul în care poți fi de ajutor altora în viața lor personală sau în activitatea acestora profesională. Dacă ești în căutarea scopului tău în viață, această perioadă a Lunii Plinii reprezintă un moment oportun pentru a-l găsi. Este ca și cum un "burete al semnificației" (după cum spune Gregory Scott) ar absorbi aceste informații și  te ajută să găsești un răspuns.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel