Patrizia Paglieri recunoaște că este geloasă: Sunt o fire posesivă

Data publicării:
Sursa foto: Patrizia Paglieri, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Patrizia Paglieri, Instagram

Patrizia Paglieri a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul italian.

Patrizia Paglieri are o relație la distanță cu un bărbat din Italia de aproximativ 5 ani de zile. Chiar dacă la un moment dat cei doi ar fi pus capăt relației, din cauza faptului că partenerul vedetei era prea gelos, cei doi s-au împăcat, la scurt timp. Totuși, celebrul chef spune că nu este o relație tocmai ușoară, din motivul că aceasta este una la distanță.

"Este o relație foarte frumoasă, dar, fiind la distanță, e mai dificil uneori. Nu este vorba că este dragoste mai puțină dacă stăm la distanță, ci că faptul că nu suntem fizic aproape poate îngreuna situația. Dar ne iubim și facem să funcționeze relația noastră, fie ea și de la distanță.", a declarat Patrizia Paglieri, potrivit viva.

Patrizia Paglieri este și ea o persoană geloasă

Chiar dacă în trecut gelozia a fost motiv de despărțire, chef Patrizia Paglieri spune că și ea este o persoană posesivă și geloasă, într-o relație. Totuși, aceasta recunoaște că are foarte multă încredere în iubitul ei, iar acest lucru îi ajută să-și mențină relația la distanță.

"Am o maximă încredere în Salvatore, iubitul meu, altfel nu cred că ar fi funcționat această relație, mai ales fiind la distanță. Sunt o fire posesivă, geloasă, dar nu la extrem. Știu că ce e al meu e pus deoparte. Este o gelozie normală, atunci când ții la cineva, mi se pare normală această gelozie, nu este una obsesivă. Sunt orgolioasă, dar știu când să las de la mine, când să îmi cer scuze…", a mai spus aceasta.

Patrizia Paglieri este o persoană foarte optimistă

Chef Patrizia Paglieri a obișnuit publicul cu optimismul ei și starea de bine pe care o emană întotdeauna. Aceasta recunoaște faptul că este afectată deseori de anumite lucruri, dar vede mereu partea plină a paharului.

"Așa cum spuneam, de două ori am plâns în viața asta – când a murit mama mea și când a murit tata. Și dacă sufăr, o fac în tăcere, deși știu că nu e bine să nu mă eliberez, dar așa funcționez eu. Sunt o fire optimistă, vreau să văd doar partea plină a paharului; bine, asta nu înseamnă că sunt aeriană, că nu sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă și ce ne afectează, dar cred că aș trece eu mai ușor peste greutăți cu zâmbetul pe buze.", a continuat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel