Patrizia Paglieri dezvăluie MOTIVUL care a dus la divorț: Nu a vorbit cu mine 10 ani

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Patrizia Paglieri, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Patrizia Paglieri, Instagram

Patrizia Paglieri a dezvăluit principalul motiv care a dus la divorțul de soțul ei.

Patrizia Paglieri a vorbit despre motivul care a dus la divorțul dintre ea și soțul acesteia. Căsnicia celor doi nu a ținut mai mult de 4 ani, iar unul dintre factorii care au contribuit la ruptură a fost dragostea, spune Chef Patrizia. Acesteia îi plăcea mai mult ideea de a fi căsătorită, pe vremea aceea, și nu a băgat prea mult în seamă ce presupune o reală căsnicie. 

"Am avut o căsătorie foarte frumoasă, dar cred că numai el era îndrăgostit de mine. Mie îmi plăcea ideea de a mă căsători; el era un bărbat perfect, muncitor, cu o poziție socială bună, era soțul ideal. Cred că, de fapt, nu a funcționat căsnicia tocmai pentru că eu nu eram atât de îndrăgostită. Dar am rămas prieteni, să știți. Nu a vorbit cu mine 10 ani, după divorț, dar m-am dus în Sanremo și am zis că nu pot să am chestia asta pe suflet, ne-am întâlnit și am rămas prieteni. Căsnicia a durat 4 ani, 10 ani pauză, apoi ne-am revăzut și a fost un pic ciudată revederea, dar m-am simțit ca și cum am revăzut un prieten după multă vreme.", a spus Chef Patriia Paglieri, potrivit viva.

De unde a moștenit Patrizia Paglieri pasiunea pentru gătit

Chef Patrizia s-a făcut remarcată în mai multe show-uri culinare din România, însă aceasta a învățat meserie în Italia, ocolo unde și-a petrecut o mare parte din copilărie și adolescență. Bunica și mama sa au fost principalele surse de inspirație, de la care aceasta a învățat și meserie.

"Bunica și mama aveau restaurant la Sanremo, de la ele am moștenit pasiunea asta. Lipit de restaurantul mamei era un magazin Prada, numai cu pantofi. Țin minte că mă uitam de fiecare dată în vitrină, la pantofi… Mereu am zis, ori deschid magazin de pantofi, ori restaurant. Mergeam la școală, iar sâmbăta și duminica îmi ajutam mama în bucătărie, așa făceam bănuți de buzunar. În Italia, cam așa se practică; aici, în România, dacă părinții își permit financiar, le cumpără orice copiilor, bolizi de lux etc. La noi, în Italia, nu este așa. Lumea bogată nu își răsfață copiii, ci îi învață să aprecieze valoarea banului. De la 13, 14 ani am început să lucrez în bucătărie, apoi m-a pasionat acest lucru.", a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel