Patrizia Paglieri a dezvăluit că are un iubit mai tânăr decât ea: „Îmi împart viaţa între el şi bucătărie”

Data publicării:
Patrizia Paglieri, foto Instagram
Descriere foto: Patrizia Paglieri, foto Instagram

Patrizia Paglieri iubește și este iubită. Vedeta are o relație de patru ani, dar a ținut totul ascuns. 

Chef Patrizia Paglieri a spus adevărul despre situația ei amoroasă. Chiar dacă toată lumea credea că este singură, aceasta a făcut dezvăluiri uimitoare. Bruneta concurează alături de fiul ei, Francesco, în reality-showul „Asia Express” de la Antena 1. 


Chef Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea cu doi ani, dar spune că această diferență de vârstă nu o deranjează chiar deloc. Vedeta își împarte timpul între viața de familie și afacerea pe care o are, iar asta o face foarte fericită. 


„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară. O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă”, a povestit Patrizia pentru Click.ro


Patrizia Paglieri a făcut dezvăluiri și despre fostul ei soț, tatăl lui Francesco. Băiatul nu l-a cunoscut nicioată, iar vedeta i-a spus până la vârsta de 14 ani că acesta nu mai este în viață, pentru a evita anumite întrebări la care nu ar fi avut răspuns. 


„Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat”, a mărturisit Patrizia Paglieri, informează VIVA.


Francesco nu a fost căutat niciodată de tatăl lui. Bărbatul și-a văzut fiul o singură dată în aeroport, dar nu s-a oprit nici măcar pentru câteva secunde. 


„Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani. Tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede”, a mai declarat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel