Patriarhul Daniel transmite condoleanţe familiilor celor decedaţi în incendiul de la Matei Balș

Data actualizării: | Data publicării:
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel/ sursa foto Agerpres
Descriere foto: Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel/ sursa foto Agerpres

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis vineri un mesaj de condoleanţe şi consolare în urma incendiului de la Spitalul "Matei Balş" din Bucureşti.

"Am aflat cu durere despre tragedia provocată de incendiul din Spitalul 'Matei Balş' din Bucureşti, în dimineaţa zilei de vineri, incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 5 pacienţi şi alţi 102 au fost evacuaţi. În aceste momente pline de suferinţă şi tulburare pentru familiile îndoliate, dar şi pentru noi toţi care traversăm încă o perioadă critică marcată de pandemie, ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedaţi şi pentru însănătoşirea grabnică a celor răniţi. Totodată, adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe şi consolare familiilor celor decedaţi, rudelor şi prietenilor acestora, precum şi întregului personal medical care i-a îngrijit şi care a încercat să le salveze viaţa", afirmă patriarhul în mesaj.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţa într-un pavilion al Institutului "Matei Balş" din Capitală.

Cinci persoane au decedat - patru fiind găsite carbonizate, iar o alta nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Ministerul Sănătăţii a informat, în cursul dimineţii, că 53 de pacienţi de la Institutul "Matei Balş" au fost transferaţi la alte unităţi medicale din Capitală.

Şi Corpul de control al prim-ministrului a început verificări la Institutul "Matei Balş".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel