Pastila de frumusețe. Olga Barcari, secretul blondului perfect/ VIDEO

EXCLUSIV

Olga Barcari, hairstylist, vine la Pastila de Frumusețe, sâmbătă, de la ora 15:00.

Sâmbătă, 24 iunie, ora 15:00, avem o nouă ediție a emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola,  DC News și DC Medical.

Olga Barcari pășește în studio, acolo unde ne dezvăluie toate secretele pe care trebuie să le știi despre părul blond. Extrem de multe femei aspiră, în ultima vreme, la acestă culoare, fiind o adevărată tendință în rândul doamnelor. Totuși, este important să înveți cum să-ți îngrijești singură părul acasă, după ce ai plecat din salonul specialistului, astfel încât aspectul să rămână unul cât mai perfect pe o lungă perioadă de timp, iar firul să fie și el foarte hidratat.

„Da, culoarea va pleca foarte repede, dar nu ne interesează acest lucru. Culoarea o poți aplica și de două ori pe săptămână, important este ca noi să umplem  firul de păr cu ceva și avem nevoie de tratamente, de măști, de balsam și de multe ori clientele folosesc masca și uită de balsam, dar sunt două lucruri total diferite, fiecare face altceva. Masca este tratament, intră în adâncul firului de păr, deci masca vine și reface sau hidratează, dar ele lasă uneori și părul aspru. Cine face părul mătăsos? Balsamul.”, spune Olga Barcari, în cadrul emisiunii.

Olga Barcari mai este cunoscută și drept „hairstylista vedetelor”, întrucât foarte multe nume celebre de la noi din țară s-au lăsat pe mâna ei, printre care Gina Pistol, Adda sau Karmen. Despre cât de pretențioase sunt divele de la noi din țară, dar și care sunt tehnicile folosite pentru părul lor ne povestește tot specialista, sâmbătă, 24 iunie.

Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

Care este secretul părului blond

Cum alegem nuanța potrivită nouă

Cum îngrijim corect părul blond la plajă

Cum ne afectează alimentația sănătatea părului

De câte ori trebuie să ne spălăm părul

Vopsirea parului în sarcină. Ce este permis și ce e interzis?

Mituri despre păr

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 24 iunie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 23 iun 2023, 17:21 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience