Pastila de Frumusețe. Nicoleta Ghiriș - Horoscopul chinezesc și cuvintele magice care ne pot schimba viața / VIDEO

EXCLUSIV

Nicoleta Ghiriș, astrolog specializat în metafizică chineză și numerologie, este invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, difuzată sâmbătă, ora 15:00, pe Spectacola, DC News și DC Medical. 

Afirmațiile care ne pot schimba viața

Nicoleta Ghiriș, astrolog specializat în metafizică chineză și numerologie, vine în platoul Spectacola și DC News pentru a vorbi despre afirmațiile care ne pot schimba viața și despre puterea gândurilor și a cuvintelor.

Interpretarea viselor


De asemenea, celebrul astrolog vine și cu o serie de sfaturi și indicii legate de interpretarea viselor. Nicoleta Ghiriș va exlica ce mesaje putem primi în vis și cum le putem descifra. Mai mult, ne va explica și ce sunt „porțile” care ne permit să primim mesaje importante în vis, dar și care este motivul pentru care visăm rude care nu mai sunt în viață. 

 

Horoscop Chinezesc 

Aflăm și horoscopul chinezesc pentru noua lună chinezească. Aceasta va intra în drepturi în data de 17 iunie. 


Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 10 iunie, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201            

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                  

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/              

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola            

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en              

Site: https://www.spectacola.ro/             

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola             Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 09 iun 2023, 19:30 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience