Pastila de FRUMUSEȚE: Cum ne machiem corect, după ce am renunțat la mască

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Andreea Zamfir, make-up artist, oferă câteva trucuri de make-up, care îți pot fi folositoare.

De când masca nu mai este obligatorie, femeile sunt din nou interesate ca machiajul feței să fie unul perfect. Dacă timp de 2 ani de zile, am pus în evidență ochii acum, după ce am renunțat la mască, make-up artiștii recomandă să punem accent pe buze și pomeți.

"Până acum am pus accentul pe ochi, pe machiajul ochilor, iar acum, dacă tot am renunțat la mască, vom pune accent pe buze și pe pomeți. Se poartă rujul roșu, pentru că acum este și în tendințe, ba chiar specialiștii recomandă ca rujul roșu să fie purtat cu un gloss, pentru că, având în vedere vremea de afară, buzele se usucă din ce în ce mai tare și trebuie să avem grijă și de hidratarea acestora. Trebuie să avem grijă, în special cu o seară înainte, eu recomand fetelor să facă un scrub pe bază de zahăr sau plante, pe care să îl aplice pe buze, astfel încât să curățăm buzele de pielea moartă, să o înlăturăm. După, revenim cu un balsam sau un ulei special pentru buze ca să adauge un bust de hidratare buzelor.", a spus Andreea Zamfir, make-up artist, în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", difuzată pe Antena 1.

Cum aplici blushul

"Blushul îl alegem în funcție de subtonul pielii. Când aplicăm blushul zâmbim, pentru că altfel nu vedem conturul. Aplicăm pe zona de volum a pometelui cu mișcări circulare, iar densitatea o stabilim în funcție de cât de mult vrem să se vadă blushul. Dacă vrem să accentuăm, revenim pe zona de pomete și blenduim în continuare, până când adăugăm din ce în ce mai multă intensitate. Acum, specialiștii recomandă să folosim blushul și în zona tâmplelor, pentru mai mult lifting, dar și în zona nasului, pentru contur. De regulă, pentru contur e bine să folosim conturul de obraji, nu blushul.", a continuat aceasta.

Cum aplici corect rujul

"Prima dată, orice tip de ruj am folosi, folosim conturul, ținând gura închisă. În cazul în care vrei să ajungi până în colțul intern a buzei, tagem un pic de buză și vedem că se formează un spațiu necreionat. Putem folosi conturul și ca o bază pentru buze, pentru a rezista mai mult machiajul.", a continuat make-up artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel