PAȘTI 2021. Unde-și petrec românii Sfintele Paști în 2021. Rezultat SONDAJ. Peste 20.000 de români au răspuns

Data publicării:
Sondaj Pasti 2021, sursa pixabay autor Gerd Altmann
Descriere foto: Sondaj Pasti 2021, sursa pixabay autor Gerd Altmann

În 2020, Sfintele Paști au fost sub semnul carantinei naționale. Lumina Sfântă a fost adusă la casele oamenilor. Un an mai târziu, doar unele localități mai sunt carantinate. Pentru noaptea Învierii, s-a dat derogare, astfel că românii pot merge la slujbă și pot duce Lumina Sfântă în casele lor.

Dacă unele localități sunt carantinate, altele au un fel de lockdown de weekend, ce presupune mai multe restricții, în special de circulație. În același timp, în ceea ce privește petrecerea Sfintelor Paști în afara țării, mai multe destinații preferate de români sunt incluse în lista statelor din zona galbenă, ce presupune intrarea în carantină pentru 14 zile la revenirea în țară. Lista este una ce afectează nu doar românii care pleacă în vacanță în afara țării, cât și românii care s-au întors în țară în speranța de a-și petrece Sfintele Paști acasă. 

În ceea ce privește vremea din țară de Paști, se spune că așa cum va fi vremea de Florii, așa va fi și de Paști. Însă, meteorologii spun că Sfintele Paști vin cu vreme chiar mai frumoasă decât de Florii, iar temperaturile maxime vor fi tipice unei zile de vară. 

Vezi sondajul pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel