Pășește în spațiu chiar din centrul Bucureștiului. O experiență VR unică

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Freepik
Descriere foto: Sursa: Freepik

Bucureștenii pot să experimenteze senzația de plutire în spațiu.

O instalație extraordinară, amplasată în Piața Universității, combină realitatea virtuală cu un simulator de gravitație 0, oferind o incursiune inedită în istoria modelului Air Max și o experiență unică de "pășit în spațiu".

Anul acesta marchează 10 ani de la prima celebrare a Air Max Day, o zi dedicată iconicului model de pantof sport. Nike, prin distribuitorul Sport Time, lansează o instalație unică în România care explorează evoluția Air Max de-a lungul timpului și oferă o experiență memorabilă publicului larg.

Nike Air Max booth este amplasată în centrul capitalei, în Piața Universității, și va fi accesibilă gratuit în perioada 10-14 aprilie, între orele 10:00-18:00. Vizitatorii vor păși într-o cutie imensă de pantofi sport, unde vor descoperi povestea modelelor Air Max și Air Max DN, o inovație a laboratoarelor Nike.

Experiența continuă cu o călătorie fascinantă în spațiul virtual. Cu ajutorul simulatorului VR antigravitație, participanții vor experimenta senzația unică de "pășire în spațiu", similară cu cea trăită de astronauți.

Pentru a completa interacțiunea, Nike a pregătit surprize pentru fanii care pot răspunde corect la întrebări despre istoria modelului Air Max.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel