Paris Hilton a fost cerută în căsătorie. Vedeta este în culmea fericirii: „Am spus DA pentru totdeauna”

Data publicării:
Paris Hilton, instagram
Descriere foto: Paris Hilton, instagram

Paris Hilton este mai fericită ca niciodată. Frumoasa artisă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.

Paris Hilton și Carter Reum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, motiv pentru care, puține sunt momentele în care nu își petrec timpul unul lângă celălalt. Acum, iubirea lor a trecut la alt nivel și asta pentru că iubitul artistei și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare. Carter Reum a cerut-o pe iubita lui în căsătorie chiar de ziua ei, într-un cadru superb.

Paris Hilton a făst extrem de emoționată și impresionată, iar răsunsul ei nu a întârziat să apară. Artista a spus un mare „DA„. 

Și cum artista își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, imediat după cererea în căsătorie, acesta a împărtășit fericitul eveniment cu admiratorii ei. Aceasta a mărturisit că este foarte îndrăgostită de iubitul ei, pe care îl consideră iubirea vieții ei și nu se vede lângă nimeni altcineva.

 „Atunci când îți găsești sufletul pereche, nu știi asta. Simți asta. Dragostea mea și cu mine am fost împreună încă de la prima noastră întâlnire și, de ziua mea, el a organizat o excursie specială în paradisul tropical. În timp ce mergeam la cina de pe plajă, Carter ne-a condus la o cabană împodobită cu flori și s-a așezat în genunchi. Am spus da, da pentru totdeauna. Nu există o altă persoană cu care aș vrea să îmi petrec toată viața”, a scris Paris Hilton pe Instagram.

Mai mult decât atât, în cadrul unui podcast, Paris Hilton a mărturisit că își dorește o familie și că a început deja să lucreze la asta. Aceasta a început deja fertilizarea în vitro, alegând această metodă pentru că era singura cale prin care se putea asigura că va avea doi gemeni: o fată și un băiat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel