Părinții Nicoletei și Iulianei Luciu se împacă, la 15 ani de la despărțire? Ion Luciu, planuri mari de viitor cu fosta sa soție: ”Vreau să îi cer din nou mâna”

Data publicării:
Iuliana și Nicoleta Luciu, sursa instagram
Descriere foto: Iuliana și Nicoleta Luciu, sursa instagram

Ion Luciu, tatăl Nicoletei și al Iulianei Luciu susține că are de gând să-i ceară din nou mâna fostei sale soții. Bărbatul speră la o împăcare.

Nicoleta și Iuliana Luciu au trecut prin momente grele din cauza problemelor cu care se confrunta tatăl lor. Acum, Ion Luciu, face dezvăluiri uluitoare despre fosta sa soție. Bărbatul a mărturisit că și-ar dori să-i ceară din nou mâna mamei celor două fiice. Mai mult decât atât, acesta a precizat că regretă greșelile pe care le-a făcut din cauza viicilor pe care le avea.

Ion Luciu a ținut să le ceară iertare celor două fete pentru toate greșelile făcute. De asemenea, aceasta a mărturisit  că prima dragoste nu se uită niciodată și că intenționează să îi ceară din nou mâna fostei sale soții, la 15 ani de când s-au despărit.

“Nu se știe încă dacă mă împac cu fosta soție, dar eu sper acest lucru. Mi-am propus să îi cer din nou mâna fostei soții, dar momentan mai am de rezolvat unele lucruri și după aia o să o caut și sper să ne împăcăm. Îmi pare rău după ea, prima iubire nu se uită niciodată”, a spus Ion Luciu, potrivit impact.ro.

 

Nicoleta Luciu: ”M-a durut că nu am simțit și eu dragostea de tată”

 

În urmă cu ceva timp, Nicoleta Luciu a vorbit despre momentele grele din copilărie. Aceasta a declarat că tatăl ei era destul de dur cu ea și sora ei, iar scandalurile erau la ordinea zilei. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că o doare faptul că nu a simțit iubirea tatălui ei.

“Pe mama am luat-o eu la mine, nu avea serviciu și putea să stea. Le-am interzis să-și mai vorbească pentru că își făceau rău unul altuia și nu avea rost. Mama nu a luat așa omoruri, dar îi mai trăgea câte una. Scandalurile s-au diminuat odată cu trecerea anilor. Erau niște reguli stricte în casă, cine nu le respectă suporta consecințele. Acum nu știu cum se descurcă, pentru că noi nu îi dăm bani, dar îi cumpărăm alimente, medicamente, întreținerea i-o plătesc eu.

M-a durut că nu am simțit și eu dragostea de tată, el era destul de drastic cu noi. Dar până la urmă și disciplina are rolul ei. Dacă ar fi să schimb un singur lucru pe lumea asta, ar fi problema asta cu tatăl meu”,povestea Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp, potrivit OK magazine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel