Părinții Cristinei Șișcanu, internați în spital. Tatăl vedetei are probleme de sănătate: ”Nu am putut să-i vizitez”

Data publicării:

Tatăl Cristinei Șișcanu este internat în spital din cauza unor probleme de sănătate. Mama vedetei se află alături de acesta.

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Recent, vedeta a mărturisit că tatăl său se află în spital din cauza unor probleme de sănătate. Alături de părintele său se află și mama ei. Din cauza pandemiei, Cristina Șicanu a precizat că nu a putut să-i viziteze, însă totul este sub control și nu este vorba de ceva grav. 

”Mama este internată în spital cu tata (nu e nimic grav), dar nu am putut să fim împreună din cauza pandemiei...nu am putut să-i vizitez”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

Mama Cristina Șișcanu și-a sărbătorit ziua de naștere în spital, și, deși vedeta nu a putut să o strângă în brațe, i-a trimis un buchet frumos de flori chiar în rezerva unde  se află internată cu tatăl său.

”Astăzi este ziua de naștere a mamei mele. La mulți ani plini de sănătate și fericire”, a fost urarea pe care a scris-o Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, critici DURE după ce s-a apucat să predea gramatică online

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a ajuns ținta criticilor, după ce a început să predea gramatica pe rețelele de socializare. Sătulă de răutățile din jur, vedeta nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

„Eram sigură cu unele persoane se vor simți lezate după ce voi începe să predau gramatică online. Voi în loc să vă folosiți de munca mea, pe care o ofer gratis, aruncați cu noroi. Comentează unele persoane că de ce să ofer eu lecții de gramatică. Înseamnă că voi faceti greșeli gramaticale, înseamnă că aveți probleme grave de exprimare. Gramatica limbii române nu e ușoară, este grea. Vă rog frumos să nu mă confundați cu orice personaj de pe Tik Tok”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Șicanu: „Am ajuns cu degetul acesta imobilizat”

„Eu știu ce am învățat, cât de mult mai am de învățat. Totuși am niște rezultate pe care nu mi le poate contesta nimeni. Am venit cu dovezi de necontestat, aceasta este una dintre diplomele mele la care țin foarte mult. Am muncit foarte mult, nici nu am avut profesori care să mă pregătească pentru etapa națională la Limba și Literatura Română. Înainte de olimpiadă nu am mai fost aproape o lună la școală, am scris zeci de caiete cu opere, pentru a putea face față.


Vreau să vă spun că am ajuns cu degetul acesta imobilizat, din cauza pixului efectiv nu îl mai puteam mișca, atât de mult am scris, dar a fost cu rezultat. Știți cine mi-a creat greutățile? Oameni ca voi, care comentați împotriva proiectului meu din online. Nu-i nimic, nu înseamnă că mă voi opri din cauza asta. Din păcate, pentru orice lucru bun pe care îl faci trebuie să te justifici. Nu este o laudă, eu mă apăr”, a mai spus soția lui Mădălin Ionescu, potrivit Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel