Părintele Vasile Ioana, despre cele mai frecvente păcate ale românilor: „Cine sunt eu să judec? Eu vorbesc?

Data publicării:
Parintele Vasile Ioana, foto Facebook
Descriere foto: Parintele Vasile Ioana, foto Facebook

Părintele Vasile Ioana a vorbit despre cele mai frecvente păcate ale românilor: bărfa, judecatul, etichetele, acțiuni care înrăiesc sufletul omului. 

Invitat în emisiunea “Vorbește lumea”, părintele Vasile Ioana a explicat cum judecata semenilor ne înrăiește sufletul. 

“Uneori, viața românului se desfășoară în afara lui și cu tristețe o spun că judecata asta a aproapelui răcește inima omului. (…) Domnul nostru a spus clar: nu judecați, ca să nu fiți judecați! Căci cu judecata cu care voi judecați, cu aceeași judecată veți fi judecați. (…) El ne-a mai spus așa când a venit pe pământ: Eu nu am venit să judec lumea, ci ca lumea să se mântuiască prin mine. Deci Iisus trebuie să ne fie model”, a spus îndrăgitul părinte la ProTv.

Slujitorul domnului îi sfătuiește pe credincioși să fie îmbrățișeze smerenia și are și un leac pentru tentația de a-i judeca pe ceilalți.

“Cea mai mare virtute din viața noastră ar trebui să fie smerenia. Pentru că smerenia învinge păcatul, ea învinge tot. Și să te gândești așa când e să judeci: Cine sunt eu să judec? Eu vorbesc?”, a spus părintele. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel