Părintele Vasile Antonie Tămaș, apel către vedetele Survivor: Avem câteva sute de bătrâni la care trebuie să le ducem lemne și mâncare!

Data publicării:
Survivor România 2022, foto Instagram
Descriere foto: Survivor România 2022, foto Instagram

Părintele Vasile Antonie Tămaș, din județul Covasna, cunoscut pentru numeroasele sale campanii de ajutorare a oamenilor nevoiași, a lansat un apel către vedetele de la emisiunea Survivor România.

'Apel către vedete

Fac un apel către vedetele de la emisiunea Survivor România: În loc să vă jucați ca și copiii la televizor, mai bine veniți la noi în Inima României. Avem câteva sute de bătrâni la care trebuie să le ducem lemne și mâncare.

Puteți crăpa lemne, le puteți așeza, puteți mătura zăpada, puteți face ceva util pentru țară, cu adevărat! Puteți face aceste lucruri îmbrăcați în Burberry și tatuați. Cică tatuajele cresc puterea cu care loviți lemnele cu toporul, așa se zice din bătrâni. Vă facem și o plajă, avem în zonă balastiere cu nisip.

P.S. Noi asigurăm machiajul. Bătrânii mai au probleme cu inima!', a scris părintele Vasile Antonie Tămaș, pe pagina sa de Facebook.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel