Părintele Calistrat, după ce Dana Nălbaru a anunțat că s-a pocăit: N-ai părăsit viața publică!

Data publicării:
Sursa foto: Părintele Calistrat și Dana Nălbaru, captură video YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Părintele Calistrat și Dana Nălbaru, captură video YouTube

Părintele Calistrat a transmis un mesaj privitor la Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, care a anunțat de curând că s-a pocăit și a părăsit viața publică.

Artista Dana Nălbaru a dezvăluit de curând, în podcastul lui Mihai Morar, că s-a pocăit, botezându-se a doua oară, și a renunțat la viața publică. 

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele.

Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri”, a declarat Dana. Și tot ea a mai spus: „când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem.Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel