Parcă ar fi surori. Cum arată fiica Madonei, la 24 de ani

Așchia nu sare departe de trunchi! Această expresie i se potrivește perfect și lui Lourdes Leon, care seamănă izbitor cu mama ei, Madona.

Madonna este una dintre cele mai apreciate vedete din lume. De-a lungul anilor, ea a reuşit să fie mereu în centrul atenţiei, devenind una dintre divele showbiz-ului internaţional. Diva muzicii pop nu are motive de mândrie doar în ceea ce priveşte cariera, ci şi în plan personal. Are o familie foarte frumoasă alături de copiii ei, de care este extrem de mândră și ataşată.


Lourdes Leon seamănă izbitor cu mama ei

Lourdes Leon s-a născut în anul 1996 și este rodul iubirii dintre Madona și Carlos Leon. Lourdes Leon a urmat cursurile Univestității din Michigan și este o dansatoare talentată, nimic surprinzător, având în vedere că este urmașa uneia dintre cele mai mari artiste din lume și a unui instructor de fitness și guru de lifestyle. Acum, fiica celebrei artiste s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă și întoarce toate privirile. Aceasta seamănă leit cu mama ei: înaltă, cu un trup perfect, chip exotic și o energie debordantă fiind deja o apariție spectaculoasă. Lourdes Leon cochetează cu moda și pozează pentru  unele dintre cele mai mari reviste de modă din lume.

 

 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 dec, 09:30 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play