Parcă ar fi surori. Cum arată fiica Madonei, la 24 de ani

Data publicării:

Așchia nu sare departe de trunchi! Această expresie i se potrivește perfect și lui Lourdes Leon, care seamănă izbitor cu mama ei, Madona.

Madonna este una dintre cele mai apreciate vedete din lume. De-a lungul anilor, ea a reuşit să fie mereu în centrul atenţiei, devenind una dintre divele showbiz-ului internaţional. Diva muzicii pop nu are motive de mândrie doar în ceea ce priveşte cariera, ci şi în plan personal. Are o familie foarte frumoasă alături de copiii ei, de care este extrem de mândră și ataşată.


Lourdes Leon seamănă izbitor cu mama ei

Lourdes Leon s-a născut în anul 1996 și este rodul iubirii dintre Madona și Carlos Leon. Lourdes Leon a urmat cursurile Univestității din Michigan și este o dansatoare talentată, nimic surprinzător, având în vedere că este urmașa uneia dintre cele mai mari artiste din lume și a unui instructor de fitness și guru de lifestyle. Acum, fiica celebrei artiste s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă și întoarce toate privirile. Aceasta seamănă leit cu mama ei: înaltă, cu un trup perfect, chip exotic și o energie debordantă fiind deja o apariție spectaculoasă. Lourdes Leon cochetează cu moda și pozează pentru  unele dintre cele mai mari reviste de modă din lume.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel