Parastas de 40 de zile pentru Petrică Mâțu Stoian. Impresarul Doru Gusman le-a invitat și pe surorile regretatului artist la pomană

Data actualizării: | Data publicării:
Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube
Descriere foto: Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Astăzi se împlinesc 40 de zile de când Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață. Impresarul Doru Gusman vrea să îngroape securea războiului cu surorile regretatului artist și le-a invitat la pomană. 

Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a venit ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut. Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic și a îndurerat o țară întreagă. 


Astăzi se împlinesc 40 de zile de când regretatul artist s-a stins din viață, iar impresarul Doru Gusman s-a ocupat de parastas. Acesta a invitat 100 de persoane printre care și pe surorile regretatului artist, cu care vrea să se împace. 


Doru Gusman a organizat parastasul de 40 de zile la Craiova, acolo unde a fost înmormântat regretatul artist de muzică populară. 


„Da, așa este. Mâine facem parastasul de 40 de zile. Vor fi prezenți oamenii care chiar l-au iubit pe Petrică. Sunt 100 și ceva de persoane invitate. Eu am invitat pe toată lumea. Și pe surorile lui. Chiar mi-aș dori să vină.Eu nu port dușmănie și îmi doresc să fie prezenți cei din familia lui Petre.Tot ce am luat, le dau lor de pomană. Dacă vin, lor le voi da tot”, a spus Doru Gușman.


Surorile lui Petrică Mâțu Stoian își doresc să facă o pomană separată la Isverna, satul natal al regretatului artist. 


Una dintre surorile regretatului interpret spune că nu știe dacă la participa la pomana organizată de impresarul Doru Gusman, dar va merge sigur la parastasul făcut de sora ei la Isverna. 


”O să consult și familia să decidem, că nu suntem hotărâți deocamdată. Facem parastas separat, noi o să facem separat, noi facem la Isverna la țară, iar aici la Craiova face dumnealui. Nu facem deodată toți, noi o să facem cu oamenii de la țară acolo”, a spus sora cântărețului, potrivit CANCAN.RO

 

Cuvintele lui Petrică Mâțu Stoian, înainte cu două săptămâni de deces: ”Dacă mor să mă încalți cu pantofii ăștia”

 

Doru Gușman a povestit că artistul era programat la o operație la inimă, în ianuarie. Mai mult decât atât, cântărețului îi spusese ginereului impresarului cu ce să-l îmbrace și cu ce să-l încalțe în cazul în care va muri, dacă operația nu va merge bine.

”În ianuarie urma să fie operația pe inimă, o operație grea și a zis că am să las treburile clare că ferească dumnezeu vor veni hienele alea pe tine și uite că au venit, a avut dreptate. Ginerului meu i-a spus cu două săptămâni înainte că dacă mor să mă încalți cu pantofii ăștia, fiica mea a vorbit cu el până când l-a băgat la ATI, cu ea comunica, nu cu surorile astea care au apărut acum”, a spus Doru Gușman într-o emisiune TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel