Pandemia, vinovată pentru despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu: „Ne-am dat seama că noi nu ne găseam subiecte de discuție”

Data publicării:

Vlad Gherman a povestit care este, din perspectiva sa, motivul separării de Cristina Ciobănașu. 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu își spuneau adio în urmă cu ceva timp, după ani de zile de relație. Cei doi și-au fost alături unul altuia de la o vârstă destul de fragedă, iar toată lumea din jurul lor, inclusiv comunitatea uriașă de fani, îi vedea a fi cuplul perfect. Cu toate acestea, „basmul” frumos și-a găsit finalul, lucru care a șocat pe toată lumea. Suferința a fost extrem de mare pentru amândoi, însă, cu timpul, aceștia au reușit să-și refacă viața și să învețe să iubească din nou. Când vine însă vorba despre motivul care a produs ruptura, actorul spune că, asemenea în cazul multor altor cupluri, pandemia a fost cea care și-a spus cuvântul și i-a făcut să realizeze că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Au fost anumite discuții, a venit pandemia și asta cred că ne-a afectat cel mai mult. Într-adevăr, în pandemie, ne-am dat seama că noi nu prea ne găseam subiecte de discuție, nu prea vorbeam. Ea citea o carnea, mai vedea un serial, asculta muzică, eu mă uitam la seriale. Nu interacționam. Deși sesizasem și eu asta și pe mine nu mă afecta atât de mult, eu ziceam că e o perioadă și o să treacă, pentru Cris a avut un alt impact, pe ea a afectat-o puțin mai mult. Acum, ca să ajungem la momentul despărțirii, a fost ceva pe care ea a simțit-o și a propus-o.”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

VEZI și: Oana Moșneagu, declarație de dragoste emoționantă pentru Vlad Gherman: „Să ne fim vară în suflet iarna asta”. Cei doi se căsătoresc în 2024

Ce spune Cristina Ciobănașu despre despărțire

Cristina Ciobănașu a avut și ea propria poveste cu privire la despărțirea de actor. Aceasta confirmă că, într-adevăr, ea a fost cea care a pus punct relației, întrucât nu se mai regăsea deloc acolo. Ruptura nu se produsese atunci, povestea actrița, ci în urmă cu mai mult timp, însă teama de a nu fi judecată nu i-a permis încă de pe atunci să-i spună „adio” fostului iubit, care acum formează aproape o familie cu actrița Oana Moșneagu, alături de care va păși în fața altarului în 2024.

„Mie mi-a fost foarte greu să spun „Nu mai vreau în relația asta”, mi-a luat foarte mulți ani. M-am simțit vinovată că nu mai vreau în relația asta. Din cauza asta, am stat și am zis că nu-s normală la cap și că trebuie să mă chinui în continuare să vreau, dar sufletul meu nu mai voia acolo. Eu eram cea care se îndoia și își punea problema că eu distrug basmul, mă simțeam vinovată că nu mai vreau să fiu acolo. Am avut și presiunea oamenilor care ne vedeau să îmbătrânim împreună.”a declarat și Cristina Ciobănașu, în podcastul DilEMMA.

Citește și: După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

„Au fost foarte mulți oameni care n-au înțeles”

Tot în acea perioadă, actrița a ieșit o vreme din lumina reflectoarelor. Totul s-a întâmplat pentru a-și reveni și pentru a se regăsi pe sine, povestește aceasta, care fusese extrem de arătată cu degetul, după ce a decis să pună capăt relației de iubire. 

„Despărțirea de Vlad, care s-a întâmplat acum 2 ani și jumătate, m-a dezechilibrat mult. Au fost foarte mulți oameni care n-au înțeles sau au ales, din spatele tastaturii, să arunce cu hate. Chestia asta pe mine m-a debusolat. Mi-am dorit un pic de umbră, să zic așa.

Mi-am dorit să nu mai atrag atenția oamenilor decât cu ceea ce fac în plan profesional. Mi-am dorit să excelez din punctul ăsta de vedere și să nu mai conteze atât de mult alegerile din plan personal”, a continuat aceasta.

VEZI și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au ales nașii. Este vorba despre o actriță celebră și soțul ei: „Îi iubim foarte mult”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel