Până în 2022, o zodie poate să-și cunoască sufletul pereche. Schimbare și în carieră! Atenție pe 19 decembrie

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

În decembrie, o zodie este mai deschisă către dialog, mai dornică să cunoască oameni noi și să riște.

Pe parcursul lunii decembrie, „trebuie să vă puneţi întrebarea care este rolul vostru în societate. Cine sunteţi voi?  Adică trebuie să vă construiţi un brand. Vor apărea oportunităţi profesionale. (...) Sunteţi scoşi în faţă sau voi vreţi să fiţi scoşi mai mult în faţă. În luna decembrie trebuie să cunoaşteţi mai mulţi oameni care să vă ofere nişte idei despre ce aţi dori să fiţi, care să vă arate ce aţi putea să faceţi, cum aţi putea să vorbiţi sau cum aţi putea să vă mişcaţi.”

„Nu uitaţi că, pe 4 decembrie, Eclipsa / Luna Nouă se petrece în Casa 7, puteţi întâlni pe cineva, dar nu uitaţi că Venus se apropie de retrogradare, trebuie să aveţi grijă! Pe 19 decembrie, Luna Plină este în semnul vostru, ceea ce înseamnă că la începutul lunii trebuie să vă bucuraţi mai mult de ceilalţi şi pe 19 decembrie să vă daţi seama ce anume din obiceiurile voastre, din experienţele voastre nu vă mai ajută şi trebuie să renunţaţi la ele”, a spus Daniela Simulescu, astrolog. 

 

Află pe DC NEWS despre ce zodie este vorbaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel