Pamela Anderson DIVORȚEAZĂ pentru a cincea oară. Care este motivul separării de Dan Hayhurst

Data publicării:
Pamela Anderson, sursa instagram
Descriere foto: Pamela Anderson, sursa instagram

Pamela Anderson a șocat pe toată lumea, după ce a anunțat că va divorța de Dan Hayhurst după un an de căsnicie.

Pamela Anderson a anunțat că a depus actele de divorț. Nimeni nu se aștepta ca starul din Baywatch să divorțeze de Dan Hayhurst, după doar câteva luni de la nuntă.

În septembrie, o sursă de dezvăluit pentru revista People că Pamela Anderson şi Dan Hayhurst formează un cuplu de mai multe luni şi că cei doi au petrecut împreună perioadele de carantină impuse din cauza pandemiei de COVID-19. Ulterior, cei doi s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului 2020, într-o ceremonie intimă pe terenul casei lui Anderson de pe insula Vancouver. Dan Hayhurst a fost bodyguardul și antrenorul blondinei, înainte ca cei doi să se îndrăgostească. 

O sursă apropiată a cuplului a declarat că bărbtul se comporta foarte urât cu Pamela Anderson.

”Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nesuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine, și la rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit. Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment, pentru că ea a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată. S-au certat, deși el a spus că vrea ca căsătoria să funcționeze.”, a declarat sursa, potrivit pagesix.com

Acesta este cel de-al patrulea mariaj pentru Pamela Anderson, în vârstă de 53 de ani. Ea s-a căsătorit cu rockerul Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue, în 1995. Cei doi artişti, care au divorţat în 1998, au împreună doi fii: Brandon Thomas şi Dylan Jagger.

Actriţa s-a căsătorit apoi în 2006 cu cântăreţul Kid Rock, de care a divorţat însă în acelaşi an. Apoi, Pamela Anderson s-a căsătorit cu producătorul muzical Rick Solomon de două ori, în 2007 şi 2013. Ambele ei mariaje cu Solomon au durat mai puţin de un an.

La începutul anului 2020, Pamela Anderson a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie care o arăta alături de producătorul de film Jon Peters şi a dezvăluit că s-a căsătorit cu acesta. După opt zile, starleta canadiană a anunţat că s-a despărţit de Jon Peters. În septembrie, actriţa a mărturisit că ea şi Jon Peters nu au fost "niciodată căsătoriţi legal", potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel