Ozzy Osbourne şi Lemmy Kilmister, duet de senzație. Cei doi artiști lansează un remix al piesei "Hellraiser"

Ozzy Osbourne şi Lemmy Kilmister, colaj foto Instagram
Descriere foto: Ozzy Osbourne şi Lemmy Kilmister, colaj foto Instagram

Un remix al piesei "Hellraiser", un duet între Ozzy Osbourne şi Lemmy Kilmister, va fi lansat în noiembrie.

În reeditarea care va avea loc pe 17 noiembrie a albumului "No More Tears" (1991) a lui Ozzy Osbourne, pentru a marca 30 de ani de la lansare, va fi inclusă şi un remix al piesei "Hellraiser", interpretată în duet de Ozzy cu cel care a fost coautor al piesei, Lemmy Kilmister.

Este vorba, potrivit Sony Music, de un "mash up" (amestec muzical) a vocilor aşa-numitului "Prinţ al Tenebrelor" şi cea a fostului său prieten şi basist de la Motörhead, trupă alături de care a fost înregistrată piesa şi care a fost editată un an mai târziu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

"Sper ca toată lumea să se bucure de acest cântec, un mic omagiu adus prietenului meu Lemmy", a spus Osbourne, în declaraţii acordate companiei sale discografice în memoria muzicianului britanic, care s-a stins brusc din viaţă în 2015.

Din colaborarea celor cei doi artişti au rezultat alte trei piese celebre "No More Tears: 'Mama, I'm Coming Home", "Desire" şi "I Don't Want To Change The World".

Pentru cea din urmă, Ozzy Osbourne a fost recompensat cu un premiu Grammy pentru interpretare live, piesa fiind inclusă ulterior în albumul "Live And Loud' din 1993 şi care este considerat unul dintre cele mai bune albume 'hard rock' şi metal din deceniul 90, de medii de specialitate ca Loudwire sau Ultimate Classic Rock.

"No More Tears", al şaselea album de studio al lui Osbourne după despărţirea de Black Sabbath, va cuprinde în relansarea sa pe piaţă, pe lângă formatul digital, două ediţii speciale: o versiune dublă în vinil negru şi o altă versiune dublă, una în vinil galben şi alta în vinil roşu, însoţite de o broşură creată special cu această ocazie, potrivit Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 14 sep 2021, 22:32 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play