Ozzy Osbourne, despre infidelitate: "Sunt norocos că nu m-a lăsat"

Data actualizării: | Data publicării:
Ozzy Osbourne , instagram
Descriere foto: Ozzy Osbourne , instagram

Ozzy Osbourne a dezvăluit care este cel mai mare regret din viața lui.

Ozzy Osbourne a dezvăluit că cel mai mare regret din viața lui este că a înselat-o pe soția sa, Sharon Osbourne.

„Am făcut câteva lucruri destul de scandaloase în viața mea. Regret că am înșelat-o pe soția mea. Nu mai fac asta”, a declarat artistul, de 71 de ani, pentru British GQ în număr lor Men of the Year. 

„Am verificat realitatea și am noroc că nu m-a părăsit. Nu sunt mândru de asta ”, a explicat el. „M-am enervat pe mine, i-am frânt inima. ”

Cuplul s-a despărțit pentru scurt timp în 2016, pe fondul rapoartelor că Ozzy a avut o aventură cu coafeza sa, Michelle Pugh, și cu alte femei. Sharon și-a iertat public soțul pentru acțiunile sale în timpul unui episod din The Talk și ulterior și-a reînnoit jurămintele cu Ozzy în mai acel an

Mai târziu, muzicianul britanic a dezvăluit într-o declarație către Us Weekly că se luptă cu dependența sexuală de șase ani și căuta tratament: „Sunt degustat de comportamentul meu față de familia mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că soția mea incredibilă este alături de mine pentru a mă sprijini ”, a spus el în acel moment. ”Aș dori, de asemenea, să-mi cer scuze față de celelalte femei cu care am avut relații sexuale. Din rău iese bine ”.

După reînnoirea jurământului lor, Sharon a declarat pentru The Telegraph că dragostea pe care o împărtășește soțului ei este „mai profundă”: „Îl respect atât de mult. A muncit cu adevărat pentru a fi o persoană mai bună pentru familia sa ".

De când și-a reaprins dragostea, perechea a continuat să crească ca cuplu. Cei doi s-au căsătorit în 1982 și au împreună trei copii, Aimee, 37, Kelly, 36 și Jack, 35.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Osbourne (@sharonosbourne)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel