Ozana Barabancea, mărturisiri emoționante. Ce minune a trăit vedeta datorită credinței: „O voce mi-a pus că totul s-a schimbat”

Data publicării:
Ozana Barabancea, foto Instagram
Descriere foto: Ozana Barabancea, foto Instagram

Ozana Barabancea și-a deschis sufletul și a vorbit despre minunea trăită în urmă cu câțiva ani datorită credinței sale.

Ozana Barabancea a făcut mărturisiri emoționante despre credință, dar și cât de frumos a fost învățată de cei dragi să-L iubească pe Dumnezeu. Aceasta a mărturisit că bunicii au învățat-o de mică să se închine și să meargă la Biserică.  În urmă cu nouă ani, vedeta susține că a avut o revelație, trăind practic o minune, atunci când a văzut că un perete complet zidit s-a luminat.

„Am fost educată de mică, m-am născut vis a vis de o biserică, mergeam la biserică, bunica mea m-a învățat să fac semnul crucii și am trăit șapte ani vis a vis de biserică. Viața m-a îndepărtat, m-a dus pe alte căi, în fine, tentațiile tinereții... La un moment dat, acum 8-9 ani, într-o dimineață de mai am avut așa ca o revelație. Mi s-a luminat un perete complet zidit, fără fereastră. Am văzut cum din partea stângă vin raze”, a spus Ozana Barabancea la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Ozana Barabancea a declarat că în acel moment a auzit o voce  care i-a spus că totul s-a schimbat, în sensul că drumul ei va duce de acum încolo către biserică. 

„Parcă o voce mi-a spus: „totul s-a schimbat”. Nu pot să vă spun exact ce am auzit, dar ideea era că de acum înainte drumul duce către biserică. Nu m-a speriat. Nici măcar nu m-a liniștit, m-a surprins și m-a bucurat. Am stat de vorbă cu mine. Era o nouă stare de spirit. Nu am făcut nimic decât să mă așez. A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni. A fost un șoc să vezi o lumină dintr-un perete complet zidit, zici că e SF. Nimic nu e întâmplător, totul e programat”, a mai transmis artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel