Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș  sunt invitații Georgianei Ioniță - Toader din această săptămână.

Ovidiu Lipan Țăndărică, unul dintre cei mai iubiți și mai explozivi bateriști români, alături de frumoasa artistă Jessie Baneș, răspund provocării Spectacola și „completează”, direct din fața publicului, în celebrul Oracol al Vedetelor. 

Vezi aici cine a mai completat în Oracolul Vedetelor.


Ovidiu Lipan Țăndărică, muzician, compozitor și baterist renumit, cunoscut ca membru a două formații marcante de muzică rock, colaborează cu Admiral C4C și Jessie Baneș pentru „Meninas Morenas” , o piesă de vară, cu ritmuri latino ce te cucerește chiar de la primul beat. „Meninas Morenas” îmbină elemente electronice și dancehall, iar versurile, un amestec de portugheză, engleză și română, au fost compuse de către Ovidiu Lipan Țăndărică și Alexandru Malsch.


Invitați în platoul Spectacola și DC News, cei doi artiști vor povesti cum au ajuns să colaboreze la această piesă, dar și care este viziunea lor artistică. Mai mult, se vor lăsa „dezbrăcați de secrete”, răspunzând cu umor și sinceritate la cele mai inedite întrebări. 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 5 mai, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201      

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania        

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/        

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola       

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en        

Site: https://www.spectacola.ro/       

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola    

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel