Ovidiu Lipan Țăndărică, ADEVĂRUL despre averea de milioane de dolari: „N-am făcut multe, dar am cheltuit”

Data publicării:
Ovidiu Lipan Țăndărică, foto Facebook
Descriere foto: Ovidiu Lipan Țăndărică, foto Facebook

Ovidiu Lipan Țăndărică a vorbit despre averea sa, după ce s-a speculat că ar fi milionar în euro.

Ovidiu Lipan Țăndărică este unul dintre cei mai apreciați muzicieni din România. În vârstă de 69 de ani, celebrul toboșar a bifat zeci de concerte, atât în țară, cât și în străinătate. S-a speculat că ar fi milionar în euro, însă el spune că averea sa este în suflet și că nu pune preț pe bani, însă se bucură de viață și cheltuie bani pe experiențe. 

„Bani are ăla care îi cheltuie, nu ăla care stă pe ei! (...) Am prieteni multimilionari care spun: «Te văd peste tot la mare, la munte, la evenimente și eu trebuie să muncesc de dimineață până seara!». Deci, cine a câștigat?! (…) Sunt milionar în suflet, acolo e bogăția, în a te simți bine în viața asta, în călătoria asta scurtă, într-o vizită scurtă aici pe Pământ”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică pentru Fanatik. 

Corina Chiriac, marea iubire a lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Cum s-au cunoscut: Arăta foarte bine, eram topit

Ovidiu Lipan Țăndărică: „N-am făcut multe, dar am cheltuit!”

Celebrul Toboșar spune că nu a reușit să fie cumpătat și că a cheltuit destul de mulți bani. De asemenea, deși nu vrea să dezvăluie ce avere deține, admite că a câștigat foarte mulți bani și că mare parte din averea sa provine din activitatea desfășurată în Germania, din vremea când susținea spectacole acolo. 


„N-am făcut multe, dar am cheltuit! Am cheltuit mult asta e adevărat. (…) Adică ai posibilități și trebuie să fii și cumpătat, asta e ideea. Ca să poți să fii cumpătat trebuie să fi spart mulți bani ca să ajungi la concluzia asta. (...) Nu pot să spun! (n.r. ce avere deține). Am avut, am câștigat bani mulți. Eu am venit din Germania cu bani, după atâta timp, eu am cântat acolo concerte”, a mai spus artistul.

Ovidiu Lipan-Ţăndărică, la un pas de MOARTE: Eu ţipam acolo şi ceilalţi râdeau, li se părea foarte amuzant


Ovidiu Lipan Țăndărică: „Trebuie să vii cu două milioane ca să faci unul în România”

Maestrul spune că bogăția sa nu sunt banii și că este de părere că totul e trecător. De asemenea, el a subliniat că niciodată nu a afirmat că ar fi milionar. 

„Nu, dar știi cum e vorba aia, trebuie să vii cu două milioane ca să faci unul în România, să rămâi cu unul. Eu nu am vorbit niciodată de bani, asta nu e o bogăție. Starea, și sufletul, și spiritul, acolo este foarte important și să poți să-ți permiți să-ți faci niște plăceri. Că în rest ce e, totul e trecător. (…) Eu nu am spus că sunt milionar, mă gândesc tot timpul să nu scadă milionul. Sunt vremuri foarte grele și eu știu ce înseamnă asta. Știu ce înseamnă că dacă nu ești deschis, și nu ești tenace, și nu te bucuri de ceea ce faci… Să știi că banii mulți deteriorează psihicul. Nu mai ai aceeași plăcere să cânți”, a mai spus acesta pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel