Ovidiu Ioanițoaia a suferit un atac vascular cerebral

Sursa foto: Ovidiu Ioanițoaia, captură YouTube/ GSP
Descriere foto: Sursa foto: Ovidiu Ioanițoaia, captură YouTube/ GSP

Cunoscutul jurnalist Ovidiu Ioanițioaia a suferit un atac vascular cerebral.

Potrivit postului România TV, jurnalistul sportiv e în afara oricărui pericol.

El a confirmat că a suferit un AVC.

În vârstă de 77 de ani, Ovidiu Ioanițoaia a suferit atacul vascular cerebral ieri seara, după partida din Giulești dintre România și Finlanda.

Sursele din presă precizează că Ovidiu Ioanițoaia e în afara oricărui pericol, deși în prezent nu există detalii suplimentare.

Potrivit România TV, Ovidiu Ioanițoaia a suferit AVC-ul în timp ce se afla în Bulgaria la Balcic. El e în prezent internat la spitalul județean din Constanța unde ar fi ajuns la ora 03:00 dimineața.

Cine e Ovidiu Ioanițoaia

Potrivit Wikipedia, jurnalistul sportiv a început în 1968 colaborarea cu ziarul Sportul, în prezent Gazeta Sporturilor. Ovidiu Ioanițoaia a lucrat 14 ani la revista Flacăra, impreuna cu Adrian Păunescu.

În 1991 a fondat și condus ziarul Sportul Românesc. În 1997 l-a părăsit pentru a crea un nou ziar, Pro Sport. Într-o mișcare surpriză, a părăsit acest ziar împreună cu majoritatea echipei redacționale, trecând la ziarul rival, Gazeta Sporturilor, al cărui director este și acum.

Ovidiu Ioanițoaia este casatorit si are o fiică, Iulia.

A publicat șase cărți cu interviuri și reportaje.

Începând din 5 martie 1995 a realizat la Pro Tv "Procesul Etapei", o emisiune sportivă în direct cu cea mai mare audiență din Romania și, mai apoi, "Recursul etapei" la Antena 1. De 10 ani realizeaza emisiunea Tribuna zero la Radio Europa FM.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 12 iun 2022, 13:47 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience