Outlandish, trupa care cucerit o lume întreagă cu hiturile Aicha și Callin’ U, la Interviurile Spectacola

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Waqas Ali Qadri și Lenny Martinez de la Outlandish au vorbit cu reporterii Spectacola despre cariera lor muzicală și despre vizita pe care o vor face în România. 

Outlandish revine în România vara aceasta cu un super show. Fanii trupei se vor bucura să audă live hiturile care i-au consacrat, Callin’ U, Aicha și multe altele, în luna august la We Love Music Festival. Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată. Patru zile de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară.

Outlandish: Suntem bucuroși de revederea cu românii

Spectacola: Vara aceasta reveniți în România, cu un show în cadrul We Love Music Festival din Râmnicu Vâlcea. Care este mesajul pe care îl transmiteți fanilor români care vă așteaptă cu nerăbdare la festival?

Outlandish: Așteptați-vă la multă apreciere din partea noastră, deși suntem activi de 22 de ani, tratăm publicul cu entuziasm de fiecare dată. De asemenea, desigur, așteptați-vă să auziți toate melodiile noastre pe care le iubiți. Suntem bucuroși de revederea cu românii!

„Oamenii se luminează la față când le aud”

Spectacola: Care este melodia voastră preferată de interpretat?

Outlandish: Ei bine, toate. Nu suntem genul de artiști care s-au săturat să cânte cele mai mari hituri ale lor. Desigur, Aicha și Calling You vor fi întotdeauna speciale, deoarece oamenii se luminează la față când le aud și poți vedea că se întorc într-o perioadă în care cântecul i-a făcut să se simtă într-un anumit fel. E cu adevărat un sentiment greu de descris. E uluitor sentimentul că ceva ce ai creat înseamnă atât de mult pentru oameni din lumea întreagă pe care nu îi cunoști.

Spectacola: Care e inspirația voastră principală?

Outlandish: Este greu de răspuns, cel mai simplu ar fi să spunem viața, mai precis lucruri pe care le observăm în viața de zi cu zi. Ne schimbăm de-a lungul vieții, așa că lucrurile care ne-au inspirat ca tineri de 20 de ani nu sunt aceleași care ne inspiră azi, asta este și frumusețea de a fi artist, călătorim de-a lungul timpului în continuă schimbare. Dacă am scrie acum piesele de atunci, nu ar mai fi la fel.

Spectacola: Cât de importantă este muzica pentru voi?

Outlandish: Muzica nu este doar ceva ce facem, ca o pelerină pe care o punem peste noi, face parte din ADN-ul nostru, cine suntem, dar în același timp nu ne definește, ne definim pe noi înșine ca indivizi, avem respect pentru muzică, pentru meșteșugul nostru, nu o luăm ca atare. Muzica ne-a oferit posibilitatea să ne conectăm cu străini de pe tot globul, care iubesc la rândul lor muzica.

„Oamenii uneori nu cred că răspundem chiar noi la comentariile de pe Facebook, Instagram sau YouTube”

Spectacola: Cum e sentimental să știi că muzica voastră poate atinge atât de mulți oameni din întreaga lume?

Outlandish: Este un sentiment pe care nu îl luăm niciodată ca atare și ne asigurăm că rămânem în contact cu fanii noștri. Oamenii uneori nu cred că răspundem chiar noi la comentariile de pe Facebook, Instagram sau YouTube, dar apreciem mult importanța fanilor și încercăm să-i ținem aproape. De aceea răspundem personal mesajelor și comentariilor.

Spectacola: Lucrați la ceva acum?

Outlandish: Eram aproape gata cu noul album The CornerShop Carnival, dar până când vom ajunge pe scena din România vom fi lansat următorul nostru single numit Paperchase. Albumul va fi lansat în această toamnă.

Spectacola: Ce așteptări aveți de la viitor?

Outlandish: Ne așteptăm să continuăm să facem ceea ce iubim, atât cât putem.

Spectacola: Care e obiectul care nu vă lipsește niciodată în călătorii?

Outlandish: Pantaloni scurți de baie, pentru că e nasol dacă hotelul are piscină și nu ai adus. (râd)

 

Pe lângă Outlandish, pe scena We Love Music Festival vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino, Giorgio Ciabattoni și alții. Gazdele evenimentului vor fi reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel