OUG 84 și drug-test. Gata cu Vlad Pascu și alți drogați la volan! Reacții furibunde după imaginile care n-ar fi trebuit să existe

Data publicării:
Inquam Photos / Octav Ganea
Descriere foto: Inquam Photos / Octav Ganea

După ce apare câte un Vlad Pascu la volan și omoară oameni sau alt drogat mai puțin celebru, reacția este furibundă.

Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în 2 Mai, spunea că și-a găsit fiul rupt în două. Roberta, cealaltă fată ucisă, avea capul zdrobit. Este normal să fie așa dacă dă peste tine un drogat cu cinci substanțe interzise. 

Părinții lui Sebi și ai Robertei și-au adunat morții de pe șosele, ca într-un puzzle, și au încercat, la morgă, să-i reconstruiască, să-i facă întregi.

Capul lui Sebi era singurul întreg. Restul corpului a fost ca un puzzle. 

Nimeni nu trebuie să treacă prin așa ceva. Niciun părinte nu trebuie să adune bucăți din copiii lor doar pentru că avem și drogați la volan.

 

Și a fost multă revoltă. Dar s-a stins. Ne-am văzut în continuare de berile noastre. Anul trecut, după accidentul din 2 Mai, s-a cerut vehement schimbarea legislației. Cât mai urgent și de-o duritate maximă! Auzeam oriunde: „luați-le mașinile!”, „luați-le dreptul la a mai conduce vreodată!”, „luați-le tot teribiliștilor drogați la volan!” 

Toată lumea cerea să se taie în carne vie. Normal. Cine vrea să caute ochiul drept celui drag, de pe caldarâm, ca să-l facă frumos la morgă, în timp ce doar ochiul drept este la locul lui? Oricine care trăiește în această țară are dreptul să ceară protecție. Nu mai vrea nimeni să moară pe șoselele din România. 

Și protecția a venit. Doar că lumea a uitat de tragedia de la 2 Mai. Nu mai are nimeni nervii întinși în tavan și nici sângele nu mai clocotește. 

Și dacă unii vor să iasă în stradă pentru abrogarea OUG 84, alții nu mai vor d-alde Vlad Pascu la volan.

A fost lansată petiția „Nu vrem ”Vlad Pascu” pe șosele! STOP droguri la volan! Și VIAȚA noastră CONTEAZĂ!!!”

 

VEDEȚI DETALII PE DCNEWS:

https://www.dcnews.ro/oug-84-si-drug-test-gata-cu-vlad-pascu-si-alti-drogati-la-volan-reactii-furibunde-dupa-imaginile-care-n-ar-fi-trebuit-sa-existe_965285.html

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel