Otniela, în lacrimi pe reţelele de socializare. Mesaj PUTERNIC

Data publicării:
Facebook Otniela
Descriere foto: Facebook Otniela

Otniela Sandu, fostă concurentă la Bravo Ai Stil: Celebrities, a apărut cu ochii în lacrimi pe reţelele de socializare. 

"Perfecţiunea nu există, chiar dacă pe Instagram, de cele mai multe ori, vedem imaginile perfecte. Ne-am obişnuit să arătăm doar momentele frumoase, momentele în care arătăm bine, zâmbim perfect şi tot aşa. Asta fac şi eu de multe ori, dar şi eu am zile în care plâng, în care îmi este greu în care sunt obosită, în care nu arăt perfect. Doar că aleg să filtrez ceea ce postez din dorinţa de a nu îi încărca şi pe alţii cu problemele mele", a scris Otniela pe Facebook. 

Otniela Sandu trăiește o iubire ca-n filme. Cine este bărbatul care i-a furat inima

 

Otniela Sandu, în vârstă de 30 de ani, și-a strigat iubirea pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la „Ferma” și-a găsit jumătatea în persoana lui Radu Constantin, un tânăr regizor și actor, în vărstă de 26 de ani, care a devenit celebru pe internet.

Totul a pornit de la o cutie de bomboane de ciocolată. 

"Povestea noastră e un pic mai altfel. La început, ea fără să vrea era să mă omoare”, a spus amuzat Radu.

Aceștia au povestit cum frumoasa  Otniela i-a pregătit lui Radu o cutie de bomboane, în urma unei interacțiuni pe Instagram.  Tânărul regizor a fost la un pas să se înece cu un sâmbure găsit în momboane. 

Tinerii s-au mutat deja împreună și s-au prezentat părinților, chiar de sărbători. 

 „Este prima cină în familia mea în care eu am venit cu cineva. Surorile mele sunt căsătorite, eu niciodată nu am venit cu nimeni”.

Radu Constantin  este celebru în mediul online, după ce a lansat un serial pentru adolescenți ”DM”, distribuit pe YouTube. 

Cum a fost prezentată Otniela la Bravo ai Stil

 

Otniela Sandu este o femeie frumoasă, puternică, mereu dornică să se reinventeze atât din punct de vedere stilistic, cât și profesional. Frumoasa blondă este absolventă de Jurnalism și pasionată de actorie. Otniela s-a dedicat artei cinematografice, având roluri secundare în filme de lung metraj și într-un serial online. A participat la mai multe show-uri de televiziune cu tematică sportivă și este urmărită de sute de mii de fani în mediul online. Actriță și influencer, Otniela Sandu este adepta unui stil vestimentar pe care îl caracterizează ca fiind <colorat, plin de viață și surprinzător>, cu accente personale, pentru că știe exact ce o avantajează.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel