Otilia Bilionera pune capăt speculațiilor: Nu sunt căsătorită și nu intenționez să mă căsătoresc

Data publicării:
EXCLUSIV

Otilia a vorbit despre viața ei sentimentală, dar și despre experiența Survivor, în exclusivitate pentru Spectacola.

Otilia a părăsit competiția Survivor, în urma mai multor probleme de sănătate, pentru care a trebuit să urmeze un tratament destul de serios. Dacă la început s-a confruntat cu o infecție urinară destul de gravă, mai apoi aceasta a aflat faptul că are și ulcer, de la condițiile grele de viață. Chiar dacă a trecut ceva timp de atunci, artista mărturisește că are în continuare grijă mare la ce mănâncă, pentru a nu ajunge din nou de unde a plecat. În exclusivitate pentru Spectacola, aceasta a vorbit despre tot ce a însemnat experiența Survivor pentru ea, dar ne-a dezvăluit și care este statusul relației sale.

"Sunt mult mai bine, în primul rând, din punct de vedere psihic deoarece acum am acces la toate condițiile necesare și am putut să mă țin de regim. Treptat, am început și gust din alte feluri de mâncare, dar nu mă grăbesc. A fost o perioadă dificilă prin care am trecut din punct de vedere al sănătății și nu aș vrea să o iau de la capăt.", a spus Otilia pentru Spectacola.

Ce i-a lipsit cel mai mult Otiliei în junglă

Ca majoritatea persoanelor, cântăreței i-au lipsit foarte mult condițiile de trai de acasă. Totuși, pe lângă acestea, mai există o persoană de care i-a fost dor cât timp a stat în Dominicană.

"Mi-a fost dor de familie, de mama mea, de timpul petrecut cu ea. Mi-a lipsit muzica și căldura pe care o simt atunci când sunt pe scenă (mă bucur că eu am plecat spre Survivor direct de la un concert). Și, normal că mi-a fost dor de condițiile de acasă (de patul meu, de hrană)... dar de acestea nu m-am putut bucura la maximum când am revenit (râde).", ne-a spus ea.

Otilia NU și-ar mai dori să participe la Suvivor

Chiar dacă mulți concurenți s-au arătat a fi extrem de supărați după ce au părăsit această competiție, dorindu-și oricând să se întoarcă, Otilia spune că nu face parte dintre ei și, momentan, vrea să se focuseze pe alte lucruri.

"În momentul de față? Nu! Cred că a fost o experiență din care am avut multe de învățat, care m-a crescut și m-a ajutat să fiu mai puternică, dar momentan vreau să mă concentrez pe muzică.", a continuat aceasta.

Artista a fost victima depresiei

Otilia s-a confruntat cu depresia aproape un an, din cauza unor nemulțumiri avute pe plan profesional. Chiar dacă spune că i-a fost extrem de greu în acea perioadă, artista mărturisește faptul că a trecut în final peste, cu ajutorul specialiștilor.

"Depresia mea a fost strâns legată de relația pe care am avut-o cu fostul management și a problemelor prin care am trecut. Stresul, deplasările, problemele de sănătate netratate... toate au pus câte o cărămidă la momentul în care am fost lovită serios de depresie. Am urmat un tratament, am făcut câteva luni de terapie și am reușit să depășesc acel moment.", ne-a mărturisit artista.

Nici bullyingul nu a ocolit-o pe vedetă, însă aceasta a învățat să trăiască cu el și are chiar și un sfat pentru persoanele care se confruntă cu această problemă. 

"Ca persoană publică trebuie să înveți că unii te vor aprecia, iar alții vor căuta să-ți scrie și lucruri mai puțin plăcute. Ce este important este să găsești în tine puterea de a le citi, lua ca atare și merge mai departe. Dacă te lași afectat de fiecare comentariu negativ sau de fiecare mesaj mai urât e foarte greu să reziști în această industrie.", a mărturisit ea. 

"Nu sunt căsătorită"

Chiar dacă în ultimul timp s-au vehiculat destul de multe lucruri despre situația ei sentimentală, Otilia rupe tăcerea acum și spune că nu s-a căsătorit, așa cum s-a scris, și nici nu are de gând, prea curând. 

"Nu sunt căsătorită și nu intenționez să mă căsătoresc în viitorul apropiat. Știu că s-a tot speculat, așa că mă bucur că vă pot spune eu, în mod direct, acest lucru. Totodată, așa cum deja s-a aflat... în momentul de față, sunt singură! Cred că asta răspunde tuturor curiozităților actuale. ", a punctat Otilia. 

Otilia pregătește multe surprize pe plan muzical

"Chiar la ieșirea din competiție, oamenii din echipa mea au lansat o piesă la care țin foarte mult ”Nights in Marrakesh” – dacă nu știți, încă de la prima ascultare, mi-am dorit să fie cântată de mine ! Apoi am continuat și am mai lansat încă o piesă – Lucky no7. Deci sunt pusă pe treabă, iar toate noutățile le puteți găsi pe conturile mele sociale. 

Planurile mele, momentan, sunt legate de muzică – concerte, lansări de piese... dar nu vă ascund, că îmi stă gândul și la o vacanță, relaxare la soare!", a încheiat ea.  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel