Otilia Bilionera, dezvăluiri cutremurătoare despre logodnicul său turc: "Când avea 19 ani, tatăl lui s-a sinucis şi el a fost cel care l-a găsit împuşcat"

Data publicării:
Sursa foto: Otilia Bilionera, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Otilia Bilionera, instagram

Otilia Bilionera a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre drama trăită de logodnicul său turc.

Otiia Bilionera este mai fericită ca niciodată, după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul turc, după o relație de un an de zile. Acum, vedeta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentele de coșmar trăite de logodnicul său, în adolescență. 

Otilia Bilionera, dezvăluiri cutremurătoare despre logodnicul său turc

„Când avea 19 ani, tatăl lui s-a sinucis şi el a fost cel care l-a găsit împuşcat. S-a împuşcat în piept. Iubitul meu l-a găsit în maşină. Tatăl lui făcuse foarte mulţi bani, au deschis o afacere, care nu a fost cea mai ok.

A pierdut tot, i s-a pus sechestru pe proprietăţi, pe absolut tot şi-atunci tatăl lui nu a văzut altă scăpare decât să se sinucidă.

Toată responsabilitatea i-a căzut iubitului meu pe umeri. El mai are o soră şi pe mama lui. A trebuit să renunţe la facultatea de Arhitectură ca să poată munci şi să îşi întreţină mama şi sora. Este un tip descurcăreţ şi muncitor şi a scos-o la capăt', a mărturisit Otilia Bilionera pentru FANATIK.

Artista a mărturisit că este o diferență de 7 ani între ei, însă greutățile prin care a fost nevoit să treacă, l-au maturizat foarte mult. 

„Este destul de atent pentru vârsta lui, destul de matur. El împlineşte în octombrie 24 de ani. Este o diferenţă de 7 ani între noi. Se ştie că turcii sunt mai romantici, mai pasionali, mai atenţi, de asta îmi şi plac.Nu mi-a fost teamă de diferenţa de vârstă dintre noi pentru că el este mai matur. Asta pentru că are şi o poveste de viaţă mai tristă. A trebuit să se maturizeze şi să cunoască ce înseamnă responsabilităţile încă de pe la 18, 19 ani. Eu l-am cunoscut când avea 22 de ani şi nu mi-a dat niciodată de înţeles că ar avea vârsta aceasta', a mai spus Otilia pentru fanatik.ro.

Otilia Bilionera: „Este cel mai relaxat om pe care l-am cunoscut vreodată”

Este foarte carismatic, are o atitudine de bărbat, ceva special care mi-a atras atenţia încă de când l-am văzut. Şi e foarte relaxat. Eu sunt foarte stresată, iar el este cel mai relaxat om pe care l-am cunoscut vreodată. Iar în ceea ce mă privește, în afară de aspecul fizic care nu este atât de important pentru el, a zis că cel mai mult şi mai mult iubeşte la mine sufletul meu.

O să facem nunta şi apoi dau de veste. Când vrei să faci un lucru important în viaţă, ce ţine de viaţa personală în special, cel mai ine este să nu îl divulgi. Mie niciodată nu mi s-au concretizat planurile aşa cum am vrut. E mai bine să le fac, să nu spun nimănui şi abia apoi să dau de veste. În mod sigur nunta va fi anul acesta. Încă nu ştiu locaţia. Nici la rochie nu m-am gândit, astea sunt ultimele detalii. Eu am foarte mulţi prieteni în Turcia, oameni cu care am lucrat de-a lungul timpului, colaboratori, dar la fel de mulţi am şi în România. Aşa că am putea face nunta atât în Turcia, cât şi în România', a mai spus Otilia.

Otiliei Bilionera  recunoaște că logodnicul său nu este religios, însă este un bărbat gelos

Turcii nu sunt atât de religioşi, considerăm că avem cu toţii acelaşi Dumnezeu, indiferent de tradiţii. Nici el, nici familia lui nu sunt foarte religioşi. În general, turcii se căsătoresc cu românce şi nu se ţine neapărat să se schimbe religia. Fiecare îşi păstrează relaţia, nu este nevoie să mă convertesc.

Şi el îşi doreşte copii. Cum am spus, este foarte matur pentru vârsta lui,  gândeşte altfel şi ca să fiu sinceră, tatăl meu m-a făcut când avea tot 24 de ani.

Mama l-a cunoscut pe iubitul meu. Nu prea vorbesc aceeaşi limbă, din priviri se înţeleg foarte bine ( n.red. râde ). În septembrie voi merge cu familia mea în Turcia şi vom avea o vacanţă împreună. El nu a venit până acum în România pentru că nu are viză', a declarat Otilia Bilionera.

Mai are şi el momente de gelozie, e normal să fie gelos, dar nu dus la modul acela extrem. Îmi mai atrage atenţia, se mai uită prin telefonul meu la mesaje, le ştie pe toate. Pe instagram mai ales primesc tot felul de declaraţii, mesaje. Vine la multe dintre concerte cu mine. Îmi place să ne petrecem timpul împreună, mai ales că eu am în Turcia majoritatea evenimentelor. Mă susţine, îmi face poze, filmuleţe, atunci când vine cu mine.„, a mai spus Otilia.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel