Otilia Bilionera, decizie radicală, după ce a fost cerută în căsătorie. Motivul pentru care NU va îmbrăca rochia de mireasă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Otilia Bilionera, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Otilia Bilionera, Instagram

Otilia Bilionera a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se căsătorească.

Otilia Bilionera, așa cum este cunoscută de fani, formează în prezent o relație cu Hamude, bărbatul care a cerut-o și în căsătorie pe artistă. Deși în presă au apărut diferite zvonuri, în ultimul timp, cum că cei doi s-ar fi despărțit, Otilia neagă aceste afirmații și dezvăluie motivul pentru care nu se afișează aproape niciodată public, cu partenerul  ei. 

"În primul rând, nu sunt căsătorită și nici nu intenționez să mă căsătoresc, în viitorul apropiat. A existat o cerere în căsătorie și o ceremonie restrânsă, în religia lui, fără acte. Nimic oficial. Ceva simbolic. Nu suntem despărțiți, însă el este un om căruia nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, drept urmare, de fiecare dată când apare presa sau vreo televiziune, preferă să nu mă însoțească. Separat de asta, eu sunt o persoană liberă și, în orice relație aș fi, cu el sau cu altcineva, nu îmi place să îmi îngrădească nimeni această libertate.", a spus Otilia Bilionera, pentru viva

"Nu îmi spăl rufele în public"

Fosta concurentă Survivor spune faptul că relația lor se bazează, în primu rând, pe prietenie și niciodată certurile dintre ei nu au fost făcute publice.

"Nu îmi place să vorbesc despre lucrurile care țin de relația mea. Nu îmi spăl rufele în public și, sincer, nici nu îmi vine vreo ceartă semnificativă în minte. Noi suntem, înainte de toate, prieteni foarte buni, iar el sunt sigură că își dorește ce este mai bine pentru mine, așa cum și eu îmi doresc pentru el tot ce e mai bun.", a mai spus ea. 

Câd își dorește Otilia să devină mamă

Chiar dacă se apropie de vârsta de 30 de ani, Otilia spune că nu este o regulă ca aceasta să devină și mamă. 

"Nu cred că este o regulă ca toate femeile să aibă copii sau, la 30 de ani, să își pună problema că a cam venit momentul să se gândească serios la a face copii. Nu mi se pare normal să existe o astfel de presiune pe femei. Fiecare este liberă să aleagă dacă vrea să aibă copii sau nu. În plus, poate fi o discuție extrem de sensibilă pentru multe femei.", a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel