Otilia Bilionera, noi dezvăluiri despre despărțirea cu scandal de fostul impresar: "Vom vedea cine are dreptate"

Data publicării:
Otilia Bilionera, sursa instagram
Descriere foto: Otilia Bilionera, sursa instagram

Otilia Bilionera a făcut noi dezvăluiri despre despărțirea cu scandal de fostul impresar. Artista a vorbit despre cum i s-a schimbat viața în ultima perioadă.

Otilia Bilionera pare că s-a mai liniștit, după scandalul iscat în urma despărțirii de fostul ei impresar. Artista se bucură acum de un mare succes pe plan profesional, iar acum se mai vede cu fostul impresar doar în sălile de Tribunal, acolo unde urmează să își rezolve toate problemele pe cale legală.

Până atunci, Otilia Bilionera are colaborări pe bandă rulantă, dar cea mai mare a realizare a ei din ultima perioadă este semnarea unui contract cu una dintre cele mai mari case de discuri din Europa.

”Da, am o nouă casă de producție și voi colabora pentru o piesă nouă cu unii dintre cei mai mari producători muzicali din lume Da, în sfârșit sunt fericită și profesional, mă bucur enorm că voi scoate mai multe piese în următoarea perioadă, cred că lucrurile încep să se așeze așa cum trebuie, pentru mine.

Voi lansa o piesă cu o casă de producție internațională care va fi o mare surpriză pentru cei care mă cunosc, mai ales că nu este chiar stilul meu, dar sunt sigură că va prinde.Aștept procesul, dar între timp am reușit să câștig colaborări esențiale pentru viitorul meu ca artistă. Dar asta nu înseamnă că voi renunța la ceea ce mi se cuvine, așa că, în curând, voi merge și eu, și fostul impresar, la tribunal, vom vedea acolo cine are dreptate.

Oricum, nu era să aștept să mă dea el în judecată, eu vreau să lămuresc lucrurile cât mai rapid”, a spus Otilia Bilionera potrivit wowbiz.

Mai mult decât atât, Otilia a dezvăluit faptul că în ultima perioadă, pe plan profesional, succesul a fost de partea ei.

”Abia m-am întors din Turcia, am înregistrat încă șase emisiuni din show-ul pe care îl prezint alături de Ugur și care are succes foarte mare. Mă bucur, asta înseamnă că lumea vede că pot să fac mai multe decât muzica, este o șansă pentru mine”,a mai spus Otilia Bilionera pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel