Oscar 2021. Unde vor putea urmări românii decernarea Premiilor Academiei Americane de Film

Data publicării:
Oscar, foto Pixabay/ autor: analogicus
Descriere foto: Oscar, foto Pixabay/ autor: analogicus

Pentru prima dată în istorie, un film românesc este nominalizat la Premiile Oscar: „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau. 

Pentru prima dată, decernarea Premiilor Academiei Americane de Film va ajunge la publicul din România prin intermediul platformei VOYO. Actorii care ne-au ținut cu sufletul la gură în cele mai bune producții din ultimul an pot fi văzuți LIVE, luni, pe 26 aprilie, de la ora 03:00. Ceremonia va fi transmisă din Union Station Los Angeles, Dolby Theatre Hollywood & Highland Center, iar prin satelit, din câteva locații selectate din lume.

 

Cea de-a 93-a gală a celui mai spectaculos eveniment din industria cinematografică a venit cu un anunț important! Pentru prima dată în istorie, un film românesc este nominalizat la Premiile Oscar: „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau. Documentarul este propus la două categorii: „cel mai bun lungmetraj international al anului” și „cel mai bun documentar”.

 

Pentru categoria de cel mai bun documentar, „Colectiv” concurează cu: „Crip Camp”, „The Mole Agent”, „My Octopus Teacher”, „Time”, iar la categoria cel mai bun lungmetraj international al anului, cu: „Another Round”, „Better Days”, „The Man Who Sold His Skin”, „Quo Vadis, Aida?”.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel