Ororile trăite de o prezentatoare TV. A fost abuzată în scara blocului: "Mi-a pus cuțitul la gât"

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

O prezentatoare TV a trecut prin momente de groază, după ce a fost abuzată în scara blocului. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Sandra Golpe, una din cele mai cunoscute moderatoare din Spania a trecut prin momente cumplite, după ce a fost abuzată intim în scara blocului. Totul s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani. Jurnalista a mărturisit că a fost agresată pe vremea când lucra la o altă instituție de presă. 

Vedeta a povestit că era noapte, iar când a ajuns aproape în dreptul bărbatului nu l-a putut vedea bine, așa că l-a salutat crezând că este un vecin. Ușa scării de bloc nu s-a deschis din prima, moment în care a petrecut câteva clipe acolo, ulterior a intrat și a așteptat liftul.

Ulterior, agresorul a împins-o în ascensor, a legat-o și a amenințat-o cu cuțitul, după care a agresat-o intim. Clipele de groază s-au terminat după ce bărbatul a auzit un zgomot care l-a făcut să se sperie și să părăsească rapid incinta.

„Era târziu în noapte, eram destul de confuză. Uşa scării de bloc nu s-a închis, întrucât era veche, iar eu am intrat. În timp ce aşteptam liftul, un bărbat a intrat. Eu am crezut că e un vecin. Eu i-am spus ‘noapte bună’, dar el nu a răspuns.

Când liftul a venit, m-a împins. M-a legat, mi-a pus cuţitul la gât şi m-a agresat sexual. Am avut noroc că s-a auzit în zgomot, iar el s-a speriat. M-a dezlegat şi m-a pus să mă întorc, înainte de a pleca”, a povestit Sangra Golpe, potrivit archyde.com

 

În urma acestui moment cumplit, Sandra a rămas cu o traumă peste care a trecut cu greu.

„Nu ştiam dacă voi mai avea puterea de a-mi continua munca. Eram în stare de şoc şi nu voiam să-mi afecteze randamentul. Rămăsesem doar cu plângerea depusă la poliţie şi cu trauma”, a spus jurnalista. „Un an de zile am mers și m-am întors de la serviciu cu taxiul”, a mai mărturisit Sandra.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel