Oreste, șocat de prețurile din Cluj. Ce părere are despre aspectul orașului: „Este înconjurat de un oraș comunistoid”

Sursă foto: Youtube/ HappyFishTV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ HappyFishTV

Oreste Teodorescu a venit cu declarații privind aspectul orașului Cluj, dar și prețurile pe care le consideră prea mari.

Într-un podcast recent, Oreste Teodorescu a împărtășit o experiență pe care a trăit-o în Cluj-Napoca, unul dintre cele mai populare orașe din țară, atrăgând mulți turiști, în special datorită festivalurilor anuale desfășurate acolo. Fostul prezentator de televiziune a elogiat modul de viață al clujenilor, fiind uimit de diversitatea culturală ce poate fi găsită în inima Ardealului. Cu toate acestea, consideră că orașul în sine poate fi descris ca un "amestec eclectic și kitschos".

Ce părere are despre aspectul Clujului

Fostul prezentator TV a spus cuvinte frumoase despre locuitorii Clujului, însă a criticat aspectul orașului. El însumează arhitectura istorică cu cea orientală și comunistă.

„Căldura clujenilor este remarcabilă. Nu ai cum să nu te îndrăgostești de clujeni. Orașul în sine, amestecul acesta ușor eclectic și kitschos între patina austro-ungară. Clădirile alea austere și impunătoare, cu parterul oriental așa, cu magazine ciudate, cu bannere foarte colorate… E ceva care mie personal nu îmi place. Este un amestec extrem între o anumită rigoare habsburgică și o oarecare kitschoșenie orientală”, a mărturisit Oreste, conform cancan.

Cât l-ar fi costat patru zile

Oreste a avut plângeri la adresa costurilor din Cluj. Vedeta nu a putut să nu observe cei aproape 1500 de lei pe care i-ar fi plătit pentru 4 nopți de stat în celebrul oraș. Acesta invocă faptul că nici la Monte Carlo nu sunt asemenea prețuri, sugerând că ar fi exagerate.

„Partea de Cluj vechi are farmecul lui, dar este înconjurat de un oraș comunistoid, care a devenit din ce în ce mai aglomerat, care este foarte scump. Neverosimil de scump. Eu am spart 800 de lei pe un Airbnb și era să plătesc pentru patru nopți și cinci zile de parcare 1410 lei. Adică 16 lei pe oră ziua și 32 de lei pe oră noapte, într-un oraș superb, dar… Parcarea este publică, cu barieră, dar nu se poate atât. Nu ești la Monte Carlo. Nici la Monte Carlo nu te costă banii ăștia pe zi, o parcare. Nu am vrut să plătesc. Am zis că las mașina acolo și nu plătesc. Prefer să nu-mi mai iau mașina și să mă duc pe jos, decât să dau dublul cazării mele”, a mai spus fostul om de televiziune, potrivit cancan.

A fost cercetat penal

Celebrul prezentator TV ar fi fost oprit în trafic, pe data de 2 noiembrie 2021, în zona Casa Presei Libere, din București, iar polițiștii de la Brigada Rutieră l-au supus unui drug-test, care ar fi ieșit pozitiv pentru canabis, potrivit Gândul. Conform procedurii, Oreste a fost condus  Institutul Național de Medicină Legală (INML) unde i-au fost recoltate probe de sânge, iar pe numele său a fost demarată o anchetă pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, care a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

Declarațiile prezentatorului TV

La acea vreme, Oreste a spus:

„Nu am ce să comentez, așteptăm rezultatul probelor de laborator. Informația este corectă, conform drug-testului a ieșit un marker thc. Am fost la IML unde am fost testat din punct de vedere al vitezei de reacție și motricitate, unde s-a constat ca nu am avut funcțiile alterate. Așadar, până la obținerea rezultatului analizelor de laborator, nu poate exprima nimeni o concluzie. Vă pot spune că am predat permisul', a declarat Oreste pentru FANATIKGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 29 iun 2023, 17:12 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience