Orașul în care vrea să se mute Corina Caragea: „Le are pe toate. A rămas în inima mea forever”

Data publicării:

Corina Caragea, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, a fost invitată în cadrul unui podcast unde a dezvăluit care este locația unde s-ar muta și care este motivul pentru care ar face această schimbare.

’’Barcelona a rămas în inima mea forever. Dacă m-aș muta undeva ar fi în Barcelona. Îmi e așa aproape de sufletul meu Spania. Spania le are pe toate și Barcelona cu atât mai mult’’, a declarat Corina Caragea în cadrul podcastului Fain&Simplu realizat de Mihai Morar.
De asemenea, aceasta a vorbit despre momentul în care pasiunea de a călători a luat naștere și despre copilăria sa. 


‘’Îmi amintesc că atunci când eram mică mă culcam și mă gândeam «Doamne, ce bine ar fi mâine dimineață să mă trezesc în altă țară». Așa mi-am ales și școala, liceul, cu gândul că într-o zi voi ajunge la Londra. Mi-am ales un liceu în engleză unde am studiat multe materii legate de Marea Britanie și eram pasionată de limbi străine cu gândul că îmi vor folosi’’, a precizat Corina Caragea.

Întrebată dacă și facultatea a fost aleasă având la bază aceleași criterii, Corina Caragea a răspuns:

„Da, într-o oarecare măsură. Mi-a plăcut jurnalismul de mică și am știut că asta vreau să fac. Am avut norocul ca părinții mei să fie foarte deschiși și să mă lase să aleg absolut ce vreau eu, chiar dacă pe vremea aia se purta inginer, doctor și așa mai departe. Visam și prin jurnalism să călătoresc’’.

Corina Caragea, despre locul care a fascinat-o: ’’E altă planetă’’

Pe lângă călătoriile sale fascinante, prezentatoarea TV  a vorbit despre unul dintre locurile scumpe pe care le-a vizitat.

„Japonia are un loc aparte în jurnalul meu de călătorie. E altă planetă. Nu-mi mai amintesc prețurile, am fost în 2018, dar pot să zic că merita totuși. Era scump, dar am înțeles de ce e scump. Totul acolo e foarte bine gândit și sunt cu 20 de ani în fața noastră, a Europei. În primul rând, ei întotdeauna se gândesc la cel care vine din spate, la cel care vine după mine în toaletă, în hotel, în restaurant”, a adăugat Corina Caragea în cadrul podcastului Fain&Simplu realizat de Mihai Morar.
Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că deși această țară are un loc aparte în jurnalul său de călătorie, nu s-ar putea adapta.

„La Japonia nu stiu dacă m-aș fi putut adapta acolo, nu cred ca aș fi putut să rezist mai mult de două săptămâni. Am văzut tot felul de chestii ciudate. De exemplu, era o coadă la o cafenea ca să mângâie o pisică. Am văzut mulți oameni singuri, mulți oameni triști, mulți oameni la costum care dormeau în metrou pentru că erau epuizați de oboseală’’, a precizat Corina Caragea.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel