Oracolul vedetelor. Întrebări incomode pentru Ioana State / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Ioana State, stand-up comedian, este invitata Georgianei Ioniță, iar ediția se anunță a fi una plină de umor.

Ioana State, una dintre cele mai apreciate femei din stand-up-ul românesc,  vine în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, pentru a răspunde celor mai incomode întrebări. 

Ioana State a devenit o senzație a internetului, cu ani în urmă, prin postările amuzante pe care le făcea. Sarcasmul, glumele spontane, umorul de situație și autoironia i-au adus tinerei o popularitate nesperată. Visa să devină profesoară de limba română, însă destinul îi rezervase un loc la masa „greilor” din industria de stand-up din România. 

A participat la I Umor, unde a făcut să râdă o țară întreagă, iar acum face parte din echipa lui Micutzu, cu care merge prin toată țara, în turneu. În primăvară, Ioana State va urca pe scena de la Sala Palatului, unde va susține un show de comedie alături de Micutzu, Bordea și Cortea. 

Care sunt cele mai mari temeri ale sale, care a fost cel mai penibil moment din viața sa, ce ar face dacă ar putea întoarce timpul înapoi, ce ar schimba în România dacă ar fi președinte, dar și ce regrete are, aflați vineri. 

Ioana State va răspunde celor 20 de întrebări incomode și haioase, din cadrul celebrului Oracol al Vedetelor.

 


Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 3 martie, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

 

 


YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania     

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en     

Site: https://www.spectacola.ro/    

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola    

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel