Oracolul vedetelor. Întrebări incomode pentru Bogdan Ciudoiu / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Bogdan Ciudoiu, prezentatorul Vorbește Lumea, de la PRO TV, este invitatul zilei.

Bogdan Ciudoiu, prezentator TV și Radio Host, vine în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, pentru a răspunde celor mai incomode întrebări. 

A intrat în lumea radio-ului cu mulți ani în urmă, s-a alăturat de-a lungul timpului echipei Virgin Radio, unde a fost host-ul emisiunii matinale alături de Shurubel, bunul său prieten, care i-a rămas coleg până în ziua de astăzi, doar că în televiziune.

Cei doi aveau să părăsească emisiunea de radio în 2020. Nu a durat mult însă, iar Bogdan Ciudoiu le-a dat ascultătorilor săi fideli vestea cea mare: a ales să se alăture, din nou, Pro FM-ului, astfel încât acesta poate fi auzit astăzi în cadrul emisiunii matinale de aici. După ce emisiunea de la radio se termină, Bogdan fuge direct în platoul „Vorbește lumea”, acolo unde a devenit prezentator încă din anul 2021. El face în prezent o echipă de excepție alături de Shurubel și de Lili Sandu.

Pe plan personal, formează o familie minunată alături Alecsandra, iar cei doi au și o fiica minunată, în vârstă de 7 ani, care este cel mai mare critic al său, ne povestește Bogdan.

 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 21 aprilie, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Youtube video image

 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola     

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en      

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel