Oracolul Vedetelor. Întrebări incomode pentru Bitză / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Invitatul Georgianei Ioniță -Toader este Bitză, unul dintre cei mai importanți artiști de pe scena hip-hopului românesc.

Considerat un pilon important în dezvoltarea hip-hopului românesc, Bitză a revenit recent pe scena rap-ului din România, după ce a locuit câțiva ani în Spania.

Bitză a lasat un nou album - Sevraj II

După șapte albume de studio lansate de-a lungul anilor, Bitză a lansat pe recent Sevraj II. Albumul cuprinde 17 piese și featuring-uri cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală românească. 
 Printre aceste nume se numără Ombladon, FreakaDaDisk, Tata Vlad, K-Gula cu care a colaborat și pentru Sevraj I, dar și cu artiști noi precum Bvcovia, Butch, Dj Wicked, Phunk B, Kepa, Alan.

 

Bitză a adus urban soul-ul în România


În urmă cu aproape 20 de ani, Bitză aducea urban soul-ul în România, odată cu albumul „Sevraj”. A cucerit scena hip-hopului cu melodii precum „Vicii” sau „Vorbește Vinul” și a convins rapperii că versurile pot să fie și cântate și să dea alt vibe unei piese.

Activitatea artistului dincolo de scenă

Gazda podcasturilor ”Vorbește vinul!”, difuzat la postul național de radio Kiss FM, și ”Vorbește shotul”, un podcast pe Youtube care adună în jur de 20k per episod, Bitza accesează noi audiențe în fiecare an. Contul său de Tik Tok a reușit să adune 10k în mai puțin de 2 luni de la lansare, în decembrie 2022.


A fost nominalizat de patru ori la MTV Music Awards și a câștigat 6 discuri de platină. Melodiile sale au adunat 60 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Locul de unde vin” este un featuring cu Phunk B - un artist român popular, mai cunoscut pentru piesele „Richter Freestyle”, „Roșu și Negru”, „Tuff Luv”, adunând o bază de fani de peste 80k pe Youtube.

 

VIDEO:

 

 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 28 aprilie, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201     

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania       

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/      

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola      

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en       

Site: https://www.spectacola.ro/      

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola   



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel