Oracolul VEDETELOR. Întrebări incomode pentru Andrei Niculae / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Andrei Niculae este invitatul Georgianei Ioniță, iar ediția se anunță a fi una extrem de „incomodă” pentru îndrăgitul om de radio. 

Andrei Niculae, unul dintre cei mai populari oameni de radio ai tinerei generații, vine în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, pentru a răspunde celor mai incomode întrebări. 

Andrei Niculae este radio host al matinalului de la Virgin Radio România, alături de Veronica Trandafir. De asemenea, el este extrem de activ pe rețelele de socializare, unde și-a creat o adevărată comunitate. 

Recent, jurnalistul s-a lansat în lumea muzicii, din postura de DJ. 

 

Care sunt cele mai mari temeri ale sale, care a fost cel mai penibil moment din viața sa, ce femei din showbiz-ul românesc găsește atrăgătoare, ce ar schimba în România dacă ar fi președinte, dar și ce regrete are, aflați vineri. 

Omul de radio va răspunde celor 20 de întrebări incomode și haioase, din cadrul celebrului Oracol al Vedetelor.


Despre Andrei Niculae

Andrei Niculae este unul dintre cei mai tineri DJ din FM-ul românesc. Pasiunea pentru radio și-a descoperit-o încă de la vârsta de 6 ani, când se înregistra în timp ce citea din revistele pentru copii.

La vârsta de 12 ani, într-o tabără în Elveția, Andrei Niculae a luat contact cu primul studio profesionist de radio, iar de acolo a fost doar o „chestie” de timp până să ajungă în spatele microfonului.

Primii pași în media i-a făcut în redacția de știri a unui cunoscut cotidian. Apoi, ușor, ușor, visul său de a deveni om de radio a început să prindă contur. 


Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 24 februarie, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Youtube video image


YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania    

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/  

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en   

Site: https://www.spectacola.ro/   

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola   Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel