Oracolul vedetelor. 20 de lucruri despre Jessie / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor.  Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Jessie a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Jessie, artist muzical și moderatoarea emisiunii „Weekenduri Gold”, de la GOLD FM, a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA și a completat în ORACOLUL VEDETELOR.

 

1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Jessie: Să joc în filme la Hollywood. Mereu mă visam pe covorul roșu, alături de vedetele mele preferate, urmărită de fani pentru autografe și de paparazzi. 


2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Jessie: Mama mea îmi spunea că am fost un copil foarte cuminte, dar probabil că se gândea astfel pentru că mă compara cu fratele meu mai mic, care a fost un copil foarte neastâmpărat. Însă dacă mă întrebi pe mine, nu aș spune același lucru. Mereu făceam câte o boacănă, mereu eram julită în genunchi, ca un băiețel. Am căzut într-o vară cu rolele atât de rău, încât vreo 2-3 luni de zile a trebuit să merg zilnic la spital să îmi panseze rana pentru că nu se vindeca și am avut și niște complicații. La 4 ani mi-am rupt mana la grădiniță și a trebuit să fiu operată. Am avut o copilărie foarte frumoasă, nu am fost un copil problemă dar nici un îngeraș.


3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Jessie: Mi-ar placea să pot să mă întorc în timp și să mă apuc de compus muzica mai repede. Ca astăzi să am mai multă experiență. Și mi-ar mai fi plăcut și să fi petrecut mai mult timp cu străbunicul meu, care a fost un mare muzician și un mare om, și pe care îmi place să cred că îl moștenesc.


4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Jessie: Când eram mica îmi era frica de înălțimi. Acum îmi este frica să nu pierd timpul cu lucruri neesențiale sau să îmi pierd vocea.


5. SPECTACOLA:  Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Jessie:  Mi-e greu să fac o paralela, dar cea mai apropiata cred că ar fi cea din Top Gun - Take my breath away. Sunt o femeie sensibilă și nu mi-e rușine să recunosc asta. Din contră, cred că e nevoie de putere că să recunoști așa ceva.


6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/haios moment din viața ta?

Jessie: Au fost multe momente haioase, e greu să aleg unul. Prefer să vi-l relatez pe ultimul: eram în aeroport, cu bagajul meu imens (poate cel mai mare pe care l-am văzut în viața mea). M-am împiedicat, bagajul a căzut și eu peste el... penibil, ce să mai.


7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Jessie: Săptămâna asta am citit o carte despre filosofia numita “Stoicism”, un curent filozofic pe care vi-l recomand și vouă să îl studiați. Fraza care mi-a rămas în minte este a lui Mărcuș Aurelius “Ori de cate ori te trezești dimineața, gândește-te la privilegiul de a fi în viață, de a putea gândi, iubi și de a te putea bucura”.


8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Jessie: Cred că faptul că sunt exagerat de simpatica.. tot timpul îmi distrez familia și apropiații. Până acum, acest lucru mi-a folosit în carieră doar pentru tik tok. Puteți găsi videouri pe contul meu dar și pe instagram @jessie_official_insta, unde am strâns sute de mii de vizualizări la filmulețele amuzante.


9. SPECTACOLA:Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Jessie: Un sistem audio, câteva cărți și normal, pe iubitul meu, chiar daca nu e un lucru:)) Să pot să compun și să cant, să asimilez informații noi și să fiu liniștită sufletește.

 

10. SPECTACOLA:Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.

Jessie: Aici ați pus punctul pe “i”, nici nu vă închipuiți haha! Toată familia râde de mine pentru că sunt dependentă de ciorbe și (mai ales) de prăjituri! Nu cred că par, dar asta e realitatea. Câteodată pot fi imprevizibila. Îmi plac și clătitele mult de tot!


11.SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Jessie: Pe lângă muzica, de mica îmi doream și o carieră în televiziune. Asta pentru că la vârstă de 11 ani am avut norocul să am prima mea emisiune la TV(Antena1 Oradea), care se numea Lumea Copiilor. A fost o experiență care m-a pregătit foarte mult și m-a ajutat să scap de așa numitul trac de cameră. La 14 ani a venit și cea de-a doua emisiune, și pentru că deja crescusem și-a schimbat numele în Time Out cu Jessie. În continuare, am emisiunea mea la un renumit post de radio din București, Gold FM, și cred că aș fi ales hobby-ul meu preferat, meseria de prezentatoare: prefer radio în fata tv ului pentru că pentru mine contează mai mult conținutul și mai puțin “forma”.


12. SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare.

Jessie: Mi se pare foarte atrăgătoare vocea Andrei și naturalețea lui Dan Bittman.


13. SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Jessie: Uitați-vă la Game of Thrones daca nu ați făcut o încă, o să-mi mulțumiți mai tărziu. Pentru film, vă recomand tot ce a regizat Martin Scorseze, nu dați greș cu el!


14. SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Jessie: O să vă surprind, dar nu am vicii. Singurele mele vicii sunt muzica și dragostea!


15. SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Jessie: Bunătatea. Câteodată și superficialitatea, dar m am vindecat aproape complet.


16. SPECTACOLA: Dar calitate?

Jessie: Tot bunătatea. Ambiția, competitivitatea. Frumusețea interioara și exterioară.


17. SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Jessie: În primul rând, să își amintească de mine ca artistă, lumea să asculte muzica pe care am creat-o, cred că acesta e visul oricărui artist, dar puțini reușesc. Nu în ultimul rând, sper să își amintească de mine că de o femeie puternică și o artistă de succes.


18. SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României?

Jessie: Aș îndrumă oamenii să fie mai uniti și mai buni. Că inteligenți suntem, altceva ne lipsește.


19. SPECTACOLA: Cine este persoana din viață ta care te-a motivat cel mai mult?

Jessie: Familia m-a motivat să fiu omul care sunt acum. Iubitul meu mă motivează să îmi ating adevăratul potențial. Sper să reușesc, asta e foarte important pentru fiecare dintre noi.


20. SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Jessie: Cel mai mare regret este faptul că de multe ori m-am mulțumit cu puțin. Este cea mai mare greșeală și vă indemn și pe voi să nu o faceți. Cu muncă se poate realiza orice!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel