ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Ilinca Vandici / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Ilinca Vandici a acceptat provocarea SPECTACOLA.

Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare a emisiunii "Bravo, ai stil!", de la Kanal D, a acceptat provocarea Spectacola și a răspuns sincer și cu umor la cele 20 de întrebări incomode. 

 

1. SPECTACOLA:  Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Ilinca Vandici: Cel mai mare vis din copilărie era acela de a fi actriță, de a fi în lumina reflectoarelor. Nu este un secret ce îmi doream și iată, visele devin realitate.

 

2. SPECTACOLA:  Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Ilinca Vandici: Eram la grădiniță, în grupa mijlocie, și, într-o dimineața i-am spus mamei că sunt răcită și nu mă duc la grădiniță. Mama mi-a pregătit ceva de mâncare, ceai, mi-a dat o pastilă și a plecat la muncă. Eu am deschis dulapul ei, am luat de acolo cea mai colorată fustă, am pus-o ca o rochie, m-am dus în dulapul cu pantofi și i-am ales pe cei cu cel mai înalt toc și îmbrăcată așa m-am dus la grădiniță. Când m-a văzut educatoarea a rămas stupefiată, i-am spus că așa m-a trimis mama. Nu m-a crezut și m-a luat de mânuță și am mers acasă ca să mă schimb în ceva corespunzător.

 

3. SPECTACOLA:  Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Ilinca Vandici: Este o întrebare dificila. Aș schimba multe lucruri, dar în egala măsură nu aș schimba nimic. Oricât de grele, dramatice, tragic, triste au fost unele momente din viață mea, acestea m-au construit omul care sunt astăzi și sunt foarte mandră de cine sunt. Orice aș schimba "ciuntește"

Cumva din toată experiență pe care am trăit-o și care m-a "desenat" așa cum sunt.

 

4. SPECTACOLA:  Care este cea mai mare frică a ta?

Ilinca Vandici:  Am mai spus, nu este un secret, îmi este frică de moarte. Am o frică vizavi de trecerea în neființă, nu atât de ce se întâmplă cu mine, cât de ce se va întâmpla cu oamenii pe care i-aș lăsa în urma, mă refer mai ales la Zian. Este o frică pe care nu o pot justifica sau înțelege foarte bine.

 

 

5.  SPECTACOLA:  Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Ilinca Vandici: "The Greatest Show" interpretata de Hugh Jackman, Keala Settle, Zac Efron și Zendaya. Este o melodie inspiraționala, fiecare dintre noi ar trebui să-și privească viață că fiind cel mai frumos spectacol. Să strălucim în fiecare clipa, chiar și atunci când dăm cu mopul prin casă, să fim mulțumite cu ceea ce avem, cu ce facem în viață.

 

 

6. SPECTACOLA:  Care a fost cel mai penibil moment din viața ta?

Ilinca Vandici: Nu știu dacă a existat un moment penibil în viața mea, pentru că, în general, mă feresc de astfel de situații. Fiecare dintre noi avem capacitatea de a alege oamenii de care ne înconjuram, situațiile în care ne aflam, pentru a evita astfel de lucruri.

 

 

7. SPECTACOLA:  Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Ilinca Vandici: Un discurs al unei autoare din Canada, Rupi Kaur, pe care l-a ținut în fata a zeci de mii de oameni prin care și-a cerut scuze tuturor femeilor cărora primul lucru pe care l-a spus a fost că sunt frumoase. Spunea că o femeie înseamnă mult mai mult decât atât, că ar trebui să apreciem tot efortul, determinarea, frumusețea din spatele celei fizice. M-au impresionat enorm cuvintele ei.

 

 

8. SPECTACOLA:  Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Ilinca Vandici: Dacă este talent, nu este inutil, ci binevenit. Am multe talente ascunse, dar nu inutile. Stiu să cos, îmi transformam când eram mica jeanșii, tricourile, le modificam, stiu să fac make-up, să aranjez părul.

 

9. SPECTACOLA:  Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Ilinca Vandici: Aș lua multa apa, telefonul mobil și un chibrit ca să fac focul.

 

10. SPECTACOLA:  Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.

Ilinca Vandici: Dimineața un smoothie din ovăz, tarațe, hrișcă, unt de arahide, afine, poate și o banană și o cupă de proteină. La prânz o friptura de pui sau vită cu orez sau o salată, iar la cină peste sau o salată. Dacă sunt obosită mai mănânc cate o bucățică  de ciocolată ca să am energie.

 

 

11.SPECTACOLA:   Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Ilinca Vandici: Mi se pare că mi-am găsit locul și jobul perfecte, îmi place enorm ceea ce fac și nu aș renunță niciodată la asta. Aș putea să fac multe lucruri, îmi este greu să cred că nu aș găsi și alte domenii în care să reușesc să am succes.

Aș putea fi educatoare, învățătoare, make-up artist, hair stylist, stylist, de ce nu? pentru că am învățat foarte multe lucruri de-a lungul celor șapte sezoane de "Bravo, ai stil!".

 

13. SPECTACOLA:  Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Ilinca Vandici: "Gambitul Damei" mi s-a părut un serial extraordinar care are o poveste dramatică despre viață și succes, extrem de actuală.

 

14.SPECTACOLA:   Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Ilinca Vandici: Sunt anumite alimente pe care îmi face placere să le consum, cum ar fi ciocolata. Aș vrea să pot renunța la ea, dar nu pot și încerc să țin sub control și să echilibrez alimentația. :)

 

 

15. SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Ilinca Vandici: Sunt obsedata de control, vreau să stiu permanent ce se întâmplă și cu mine și cu soțul și fiul meu, să prevăd anumite lucruri că să nu am surprize neplăcute. Îmi place ordinea.

 

 

16. SPECTACOLA:  Dar calitate?

Ilinca Vandici: Sunt empatică, umană și autentică și îmi place să fiu așa, pentru că m-aș păcăli pe mine dacă aș încercă să-i păcălesc pe cei din jurul meu.

 

 

17. SPECTACOLA:  Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Ilinca Vandici: Pentru exemplul pozitiv pe care încerc să îl ofer tinerei generații și pentru sinceritatea cu care împărtășesc lucrurile din viața mea. Suntem responsabili de generațiile viitoare și m-aș bucura daca lumea și-ar aminti de mine că fiind acea femeie care a ajutat pe cineva prin sfaturile pe care le-a oferit din toată inima.

 

18. SPECTACOLA:  Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României sau într-un minister, de exemplu?

Ilinca Vandici: În sistemul de învățământ aș încercă să introduc anumite materii care țin de talent, aptitudini, hobby-uri. Mi-aș dori că cei mici să reușească să descopere ceea ce le place cu adevărat și să le transforme la maturitate în joburi. Aș vrea să se mizeze mai mult pe asta, nu să punem presiunea notei 10 pe copiii noștri.

 

 

19.SPECTACOLA:   Cine este persoana din viață ta care te-a motivat cel mai mult?

Ilinca Vandici: Zian este cel care m-a motivat cel mai mult în viață, mi-a schimbat perspectiva, m-a schimbat pe mine, m-a ajutat să evoluez, m-a provocat să îmi depășesc foarte multe limite. De când a venit în viața mea am început să fac mult mai multe lucruri pentru mine, a căror importanta nu o conștientizam până să apară el. Eu îi spun  care mă îndrumă în viață.

 

 

20. SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?

Ilinca Vandici: Nu am regrete. Poate sunt lucruri pe care le-aș schimba, dar nu le regret. Privesc în urma cu zâmbetul pe buze și fruntea sus, accept și îmbrățișez tot ceea ce am făcut. Regretele ne duc într-o zona de energie negativa pe care nu vreau să o accesez.

 

Vezi aici ce alte vedete au mai completat în ORACOLUL SPECTACOLA.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel