Oracolul vedetelor. 20 de lucruri despre Edward Sanda / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

 Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor.  Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Edward Sanda a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Edward Sanda, unul dintre cei mai apreciați artiști din generația nouă, a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA. Iată cele 20 de răspunsuri ale artistului:


1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Edward Sanda: Am visat dintotdeauna să devin artist. Îmi doream să ajung cunoscut, la fel ca artiștii pe care îi vedeam/auzeam zilnic la TV și radio. Câteodată, când „dădeam” concerte în cameră și cântam la telecomandă îmi imaginam că am în fața mea mii de oameni care cântă la unison cu mine. Toate aceste dorințe mi s-au îndeplinit! 


2. SPECTACOLA:  Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Edward Sanda: Eram foarte pasionat de tobe când eram mic și mi-am improvizat propriul set de tobe din cartoane, găleți și table și am terorizat tot cartierul până când mai mulți vecini au venit la ușă să spună că nu mai pot de atâta zgomot! 


3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Edward Sanda: Sunt genul de persoană care nu are niciun regret. Nu aș schimba nimic la mine sau la ceea ce am făcut. Consider că am învățat și învăț ceva din toate experiențele pe care mi le oferă viața! 


4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Edward Sanda: Mi-ar fi extrem de frica să călătoresc în spațiu. Cred că m-aș panica instant. 


5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Edward Sanda: Piesa lui Michael Jackson “ Give in to Me” este preferata mea și cred că se potrivește și cu viața și personalitatea mea!


6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil moment din viața ta?

Edward Sanda: De fiecare dată când se întâmplă să uit versurile pe scenă, mă simt extrem de prost față de mine și de public și mă „cert” singur! 


7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Edward Sanda: Pentru că s-a nimerit să fiu în vacanță în această perioadă, pot spune că sunt într-un loc superb și anume insula Sardegna. Îmi place tot ce văd aici. De la calmul oamenilor până la plajele extraordinare, palmierii și energia acestui loc! 


8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit ? 

Edward Sanda: Mai multă lume știe că pot să imit voci ale artiștilor cunoscuți! Îmi place să fac asta pentru că fac oamenii din jurul meu să râdă ! Am descoperit că pot să fac asta acasă când studiam vocile artiștilor și mi-am dat seama că am capacitatea de a cânta sau vorbi ca ei! Dar nu aș spune că este inutil, ci mai degrabă...amuzant.


9.SPECTACOLA:  Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Edward Sanda: Familia, propriul studio și telefonul pentru că de familie nu pot să mă despart niciodată, de studio și de muzică sunt dependent și nu aș putea sta nici măcar o zi fără să cânt sau să fac muzică iar de telefon sunt la fel de dependent. Stau destul de mult în social media, postez, vorbesc cu oamenii etc.


10. SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Edward Sanda: Ciorba de pui a la grec pe care o face mama cu orezul asiatic pe care îl face Cleo, clătitele pe care le fac eu și un pahar de vin! Nu aș putea renunța niciodată la avocado!

 


11. SPECTACOLA:  Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Edward Sanda: Tot muzică aș fi ales pentru că am simțit că e parte din mine încă din copilărie și practic am mers și merg pe acest drum fără oprire! 


12. SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Edward Sanda: Îl apreciez mult pe Connect-R din punct de vedere artistic. E genul de artist complet care te inspiră și îți transmite o stare atunci când apare pe scena, la tv, radio sau chiar și pe stradă! 


13.  SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Edward Sanda: Bohemian Rhapsody, pot spune că este filmul meu preferat pe care îl recomand tuturor!


14. SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Edward Sanda: Încerc pe cat posibil să uit de Fast-Food dar nu reușesc întotdeauna! 


15. SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Edward Sanda: Sunt bun cu persoanele care poate că nu merită! 


16. SPECTACOLA: Dar calitate?

Edward Sanda:Îmi place să ajut pe oricine cu orice pot, fără să aștept recompensă din partea persoanei respective! 


17. SPECTACOLA:  Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Edward Sanda: Pentru mesajele pe care le pun în muzică mea și pentru trăirile pe care le au atunci când dau play unei piese de-a mea! 


18. SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Edward Sanda: În prima săptămâna de președinție aș face autostrăzi în toată țara după care aș rezolva multitudinea de probleme pe care o are țara!


19. SPECTACOLA:  Cine este persoana din viață ta care te-a motivat cel mai mult?

Edward Sanda: De-a lungul timpului au fost mai multe persoane care m-au influențat / motivat . Aș putea spune că în cariera mea muzicală m-au motivat colegii mei de la Famous Production, Randi, Shandree, pentru că de la ei am învățat să fac muzică profesionist! 


20. SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Edward Sanda: Nu am regrete! Iau viața așa cum este ea și încerc să mă bucur de fiecare lucru frumos și pozitiv pe care îl primesc!


 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel