Opt semne prin care recunoaştem un om inteligent. Lidia Fecioru: "Să ne detaşăm de oamenii care au mereu ceva de spus"

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, captură Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, captură Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit opt semne prin care recunoaştem un om inteligent.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, opt semne cu ajutorul cărora putem recunoaşte un om inteligent.

"Toată lumea vrea ca atunci când este într-o discuţie să pară inteligent. De obicei, cel care este inteligent tace şi ascultă, iar cel care vrea să pară inteligent vorbeşte mult. Există mulţi factori care ne arată că omul este aşa cum se spune "e bazat, domne". Adică are cu ce. Lipsa fricii de a face schimbări este un semn al oamenilor inteligenţi. Inclusiv în cuplu. Sunt oameni care nu pleacă din familie pentru că le este frică. Are frică că nu are unde să se ducă sau nu are bani. De aici îţi dai seama cât de inteligent este. Oamenii care nu au încredere în ei sau nu au curaj, nu sunt oameni care să aibă o inteligenţă ieşită din comun. Oamenii inteligenţi riscă.", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru: "Să ne detaşăm de oamenii care au mereu ceva de spus"

"Persoanele inteligente caută oameni noi, situaţii noi şi chiar joburi noi. Cu toţii alergăm după avantaje, nu după o carieră anume. Oamenii inteligenţi nu stau pe loc. Parcă ar mai face ceva, parcă ar mai inventa ceva. Ei nu pot sta pe loc nicio clipă.  Un alt semn al oamenilor inteligenţi este că aceştia vorbesc mereu la subiect şi nu bat câmpii. Ştiu şi să vorbească corect.

Oamenii inteligenţi nu se consideră mai presus decât ceilalţi şi sunt gata să-şi recunoască greşelile oricând. E foarte importat să nu ne credem mai deştepţi decât ceilalţi. La fel de importat este să nu le întrerupem discursul celorlalţi.  Oamenii inteligenţi se pot controla foarte bine. Un om inteligent niciodată nu îşi va ieşi din pepeni. Nu îşi pierde cumpătul şi nici nu dă curs unei discuţii aprinse.

Mulţi oameni inteligenţi nici nu au facultate, dar au avut atât de multă creativitate şi talent încât au făcut foarte multe lucruri.Oamenii "mici" nu suportă critica, de aceea auto-critica este o calitate a oamenilor inteligenţi. Este important să ne detaşăm de oamenii care au mereu ceva de spus despre gândirea noastră.", a mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Cum scapi de deochi sau de blesteme

Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să faci, în cazul în care crezi că ai fost victima unui blestem sau a unui deochi. Chiar dacă aceste lucruri nu pot fi dovedite, de cele mai multe ori, când ne simțit rău fără niciun motiv anume și când prezentăm diferite simptome, cum ar fi durerile de cap, amețelile sau stările agitate, cele mai multe persoane vor spune că este vorba despre un deochi, iar Lidia Fecioru a dezvăluit un leac pentru a depăși aceste lucruri neplăcute. 

"Se pune cam 100 g plantă la 3 litri de apă şi se prepară cum se face un ceai. După 10 minute, se strecoară şi se toarnă în cadă, în apa în care facem baie", a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3.

Cum se prepară leacul

Mai mult, acest leac este excelent și pentru persoanele care vor să scape de stările negative, mai spune Lidia Fecioru. Trebuie să ni-l punem în cada în care urmează să facem baie, iar după ce am bifat și acest pas, este recomandat să nu mai dialogăm cu nimeni pentru câteva momente. 

"Când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm. Și zicem ce vrem noi să se îndeplinească, pentru că apa reține informația şi ce vom spune noi acelei ape pe care o descântam aia se va întâmpla.

Ceaiul acela îl punem în cadă plină cu apă şi facem baie. Ne va îndepărta de deochi, energie negativă cu informaţii negative. După baie, nu vorbim cu nimeni, ca planta să "lucreze".

După baie, ne îmbrăcăm bine şi stăm în pat, să nu vorbim cu nimeni, să avem un moment de linişte, ca ea să aibă timp să lucreze. În plus, planta "e bună şi când bebeluşii au probleme cu pielea, mai ales după naştere. Se toarnă 100 de infuzie la cada lor cu apă şi se face baia", a mai explicat Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel